ЛН: Просинечки након побједе у Белфасту...

Може то боље. . .  Упркос тријумфу на старту такмичења у Лиги нација, селектор "змајева" свјестан је да репрезентативци БиХ нису пружили најбољу партију.

Фудбал 09.09.2018 | 11:45
ЛН: Просинечки након побједе у Белфасту...
Босна и Херцеговина срећно и спретно тријумфовала је у Белфасту против Сјеверне Ирске 2:1 и так опобједом започела наступ у новоформираном такмичењу, Лиги нација.

Ипак, упркос три освојена бода, селектор "змајева" Роберт Просинечки по завршетку сусрета није био потпуно задовољан издањем својих изабраника.

"Сјеверна Ирска је играла јако добро. У првом полувремену су нам направили притисак и било је веома тешко. Направили смо двије акције и постигли погодак, али можемо више бити задовољни игром у другом полувремену. Овдје ће тешко и друге екипе долазити до бодова. Они трком, дугим лоптама, а и снагом доминирају. Момцима честитам на освојена три бода", истакао је Просинечки, а преноси сајт Фудбалског савеза БиХ.

Већ у уторак, у Зеници, Босну и Херцеговину очекује нови меч.

"За три дана нас очекује нова утакмица и морамо исправити ствари које нису биле добре. Није ово била наша најбоља игра, можемо ми много боље. Имали смо проблема у припреми због повреда. Анализираћемо све, али и вратиће нам се неки играчи. Морамо видјети и шта је са Миралемом Пјанићем, изашао је из игре због повреде", додао је селектор бх. тима.

Наредни сусрет у Лиги нација репрезентација БиХ ће одиграти већ у уторак, 11. септембра у 20.45 часова када на "Билино поље" долази селекција Аустрије.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар