Мустафи се плашио Михе: Ја Албанац, а он Србин...!

Немачки репрезентативац Шкодран Мустафи подсетио се времена када му је тренер био Синиша Михајловић.

Фудбал 11.09.2018 | 18:15
Мустафи се плашио Михе: Ја Албанац, а он Србин...!
Мустафи, који је носио дрес Сампдорије пре неколико година, за тренера је добио Михајловића као наследника Делија Росија.

Штоперу националног тима који је рођени Албанац није било свеједно када је чуо ко је кандидат за клупу Сампе.

"Уплашио сам се. Ја сам Албанац, а он Србин", прича Мустафи и одмах истиче колико му је касније значио Михајловић: 

"Учинио је да се осећам сигурнијим, код њега сам сазревао као играч. Од свих тренера које сам имао, он ми је дошао у правом тренутку. Увек отворен у разговору, посебно наглашава лоше ствари. Тако сам заслужио и позив у репрезентацију Немачке". 

Мустафи је као играч Сампдорије освојио СП у Бразилу са селекцијом Немачке, а након тога се преселио у Валенсију, да би потом прешао у Арсенал.

Извор: Б92

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Видис

12.09.2018 05:53

ста су Албанци, зиве у страху !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошко Буха

13.09.2018 17:20

Албанци су један од ријетких народа који знају шта хоће. Гледају дугорочно. Схватите ово како хоћете, мислим да је тако.

Name

Видим...

13.09.2018 22:02

Толико их је страх, да су Косово већ напустили скроз. Сад су од стаја почели бјежати и из Албаније... који си ти пармак јбт

Name

Не морам ни гледати....

14.09.2018 06:36

Толико су у страху да је Срба све мање на Косову, а Албанаца све више у Прешевској долини! Али није проблем то, проблем је како се од спорске вијести направи "национални конфликт". Сви балкански медији (извињавам се стварним медијима, што ове сврставам са њима) играју на карту национализма...Сваки наслов и за најбаналнију вијест почиње са националним опредјељењем субјекта у тексту. Србин Новак Ђоковић (па цијели свјет зна ко је НЂ)...захваљујући Србину изгубила Серена Вилиамс, Србин преузима ...(а човјек свјетски познат). Генерално је људима на Балкану мозак изапран!

Name

Ре неморам ни гледати

14.09.2018 11:50

Па ти онда не гледај и ћути јер ти је то паметније.

Name

@ре не морам ни гледати

14.09.2018 12:40

А ти си као разумио име (одговор на име видиш) и написани текст??? А да прочиташ још неколико пута и размислиш, па ако не иде... онда опет прочиташ и размислиш, прије него нешто напишеш, када смо већ код тог "било би паметније"!?