Mustafi se plašio Mihe: Ja Albanac, a on Srbin...!

Nemački reprezentativac Škodran Mustafi podsetio se vremena kada mu je trener bio Siniša Mihajlović.

  • Sport
  • Fudbal


Mustafi, koji je nosio dres Sampdorije pre nekoliko godina, za trenera je dobio Mihajlovića kao naslednika Delija Rosija.

Štoperu nacionalnog tima koji je rođeni Albanac nije bilo svejedno kada je čuo ko je kandidat za klupu Sampe.

"Uplašio sam se. Ja sam Albanac, a on Srbin", priča Mustafi i odmah ističe koliko mu je kasnije značio Mihajlović: 

"Učinio je da se osećam sigurnijim, kod njega sam sazrevao kao igrač. Od svih trenera koje sam imao, on mi je došao u pravom trenutku. Uvek otvoren u razgovoru, posebno naglašava loše stvari. Tako sam zaslužio i poziv u reprezentaciju Nemačke". 

Mustafi je kao igrač Sampdorije osvojio SP u Brazilu sa selekcijom Nemačke, a nakon toga se preselio u Valensiju, da bi potom prešao u Arsenal.

Izvor: B92

KOMENTARI6
POŠALJITE PORUKU

Vidis

12.09.2018 07:53

sta su Albanci, zive u strahu !

Albanci su jedan od rijetkih naroda koji znaju šta hoće. Gledaju dugoročno. Shvatite ovo kako hoćete, mislim da je tako.

Boško Buha

13.09.2018 19:20

Toliko ih je strah, da su Kosovo već napustili skroz. Sad su od staja počeli bježati i iz Albanije... koji si ti parmak jbt

Vidim...

14.09.2018 00:02

Toliko su u strahu da je Srba sve manje na Kosovu, a Albanaca sve više u Preševskoj dolini! Ali nije problem to, problem je kako se od sporske vijesti napravi "nacionalni konflikt". Svi balkanski mediji (izvinjavam se stvarnim medijima, što ove svrstavam sa njima) igraju na kartu nacionalizma...Svaki naslov i za najbanalniju vijest počinje sa nacionalnim opredjeljenjem subjekta u tekstu. Srbin Novak Đoković (pa cijeli svjet zna ko je NĐ)...zahvaljujući Srbinu izgubila Serena Viliams, Srbin preuzima ...(a čovjek svjetski poznat). Generalno je ljudima na Balkanu mozak izapran!

Ne moram ni gledati....

14.09.2018 08:36

Pa ti onda ne gledaj i ćuti jer ti je to pametnije.

Re nemoram ni gledati

14.09.2018 13:50

A ti si kao razumio ime (odgovor na ime vidiš) i napisani tekst??? A da pročitaš još nekoliko puta i razmisliš, pa ako ne ide... onda opet pročitaš i razmisliš, prije nego nešto napišeš, kada smo već kod tog "bilo bi pametnije"!?

@re ne moram ni gledati

14.09.2018 14:40

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.