Војник дјевојку бацио с терасе

Војник елитне руске јединице, националне гарде која је под директном командом Владимира Путина, оптужен је да је брутално претукао своју дјевојку на смрт, да би је потом бацио са терасе.  

Свијет 08.09.2018 | 18:26
Војник дјевојку бацио с терасе
Марат Сакхапов (28) из Казања, под утицајем велике количине вотке пребио је своју дјевојку Елнару Карахканову (21) толико брутално да је њено лице било готово непрепознатљиво, да би је након тога бацио са терасе високе 18 метара на кров који покрива улаз у зграду гдје се злочин догодио.

Како се наводи, повреде које је дјевојка задобила биле су толико језиве да њениим родитељима није било дозвољено да се опросте од ње приликом погреба.

Приликом суђења, изнијети су шокантни детаљи убиства које је било проузроковано љубомором Сакхапова. Наиме, он је сумњао покојна Елнара има љубавника, а током звјерског премлаћивања, а како су навели тужиоци, пријетио јој је да ће силовати њену мајку и убити јој оца, што је окривљени негирао.

Сакхапов је у судницу дошао са маском на лицу, што је посебно изнервирало мајку жртве.

– Зашто носиш маску? Ти си ђубре, проклет био – рекла је она. 

Окривљени је на суђењу изнио његову верзију приче и током претреса негирао је и то да је признао убиство приликом хапшења.

– Нисам покушао да побјегнем, одмах сам отрчао до ње доле након што се то догодило. Дошао сам до ње, почео сам да је додирујем, али се не сјећам да ли сам је окренуо. Знам да моје ријечи не значе ништа њеним родитељима, али искрено тражим од њих да ми опросте. Знам да ми неће опростити, апсолутно сам сигуран у то, али хоћу да кажем пред свима да је нисам ја убио. Нисам размишљао о томе – рекао је, додајући да је његовој дјевојци украден новац, преноси Блиц.

Ако буде оптужен, Сакхапов ће бити искључен из националне гарде.

Суђење је и даље у току.

Извор: Агенције

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

X

08.09.2018 17:09

Мора да није добра била шарала

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пендула

08.09.2018 17:10

Мајка Русија

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦИК

08.09.2018 18:12

Не можеш свако женско успоређивати са својом мајком и сестром...

ОДГОВОРИТЕ
Name

М.Р.

08.09.2018 19:14

Ја вонике нисам никад сматрала нормалним.

ОДГОВОРИТЕ
Name

брецало

09.09.2018 07:23

Кометари су бас муски оно олоски Питам се да вам.мајку сестру или неког блиског тако неко претуце и јос баци са висине 18 метара дали би сте тако реаговали срам вас било сотоне

ОДГОВОРИТЕ