Vojnik djevojku bacio s terase

Vojnik elitne ruske jedinice, nacionalne garde koja je pod direktnom komandom Vladimira Putina, optužen je da je brutalno pretukao svoju djevojku na smrt, da bi je potom bacio sa terase.  

Svijet 08.09.2018 | 18:26
Vojnik djevojku bacio s terase
Marat Sakhapov (28) iz Kazanja, pod uticajem velike količine votke prebio je svoju djevojku Elnaru Karahkanovu (21) toliko brutalno da je njeno lice bilo gotovo neprepoznatljivo, da bi je nakon toga bacio sa terase visoke 18 metara na krov koji pokriva ulaz u zgradu gdje se zločin dogodio.

Kako se navodi, povrede koje je djevojka zadobila bile su toliko jezive da njeniim roditeljima nije bilo dozvoljeno da se oproste od nje prilikom pogreba.

Prilikom suđenja, iznijeti su šokantni detalji ubistva koje je bilo prouzrokovano ljubomorom Sakhapova. Naime, on je sumnjao pokojna Elnara ima ljubavnika, a tokom zvjerskog premlaćivanja, a kako su naveli tužioci, prijetio joj je da će silovati njenu majku i ubiti joj oca, što je okrivljeni negirao.

Sakhapov je u sudnicu došao sa maskom na licu, što je posebno iznerviralo majku žrtve.

– Zašto nosiš masku? Ti si đubre, proklet bio – rekla je ona. 

Okrivljeni je na suđenju iznio njegovu verziju priče i tokom pretresa negirao je i to da je priznao ubistvo prilikom hapšenja.

– Nisam pokušao da pobjegnem, odmah sam otrčao do nje dole nakon što se to dogodilo. Došao sam do nje, počeo sam da je dodirujem, ali se ne sjećam da li sam je okrenuo. Znam da moje riječi ne znače ništa njenim roditeljima, ali iskreno tražim od njih da mi oproste. Znam da mi neće oprostiti, apsolutno sam siguran u to, ali hoću da kažem pred svima da je nisam ja ubio. Nisam razmišljao o tome – rekao je, dodajući da je njegovoj djevojci ukraden novac, prenosi Blic.

Ako bude optužen, Sakhapov će biti isključen iz nacionalne garde.

Suđenje je i dalje u toku.

Izvor: Agencije

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

X

08.09.2018 17:09

Mora da nije dobra bila šarala

ODGOVORITE
Name

Pendula

08.09.2018 17:10

Majka Rusija

ODGOVORITE
Name

CIK

08.09.2018 18:12

Ne možeš svako žensko uspoređivati sa svojom majkom i sestrom...

ODGOVORITE
Name

M.R.

08.09.2018 19:14

Ja vonike nisam nikad smatrala normalnim.

ODGOVORITE
Name

brecalo

09.09.2018 07:23

Kometari su bas muski ono oloski Pitam se da vam.majku sestru ili nekog bliskog tako neko pretuce i jos baci sa visine 18 metara dali bi ste tako reagovali sram vas bilo sotone

ODGOVORITE