Фабињо: Спреман сам за деби у Премијер лиги

Фудбалер Ливерпула Фабињо рекао је да је спреман за деби у Премијер лиги, пошто није одиграо ниједну утакмицу од доласка на Енфилд.

Фудбал 10.09.2018 | 09:00
Фабињо: Спреман сам за деби у Премијер лиги
Фабињо је летос за 44 милиона фунти дошао из Монака, а упркос томе што је играо у свих девет припремних утакмица, тренер Јирген Клоп га ниједном није уврстио у тим у ПЛ.

У победи против Вест Хема био је на клупи, док у преостале три утакмице није ни био у екипи.

"Добро сам стартовао, добро сам се адаптирао. Припреме су биле веома добре, одиграли смо девет утакмица, а ја сам играо у свих девет. Било је добро играти против енглеских екипа, да видим какав је ритам, интезитет и физичка спрема. Прилагођавам се стилу игре Ливерпула. Искуснији играчи су ми помогли, као и тренери", рекао је Фабињо за Глобо, пренео је Скај. 

Он је рекао да се у Ливерпулу осећа као код куће и да му је саиграч Роберто Фирмино, заједно са породицом, много помогао. 

"Добро је. Помаже то што има и других Бразилаца у екипи. Сада још само да дебитујем. Добро сам, добро тренирам и спреман сам", додао је Фабињо. 

Ливерпул је победио у све четири лигашке утакмице, па Клоп неће много мењати тим. Он је недавно рекао да нови играчи нису још спремни за енглески фудбал.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар