Fabinjo: Spreman sam za debi u Premijer ligi

Fudbaler Liverpula Fabinjo rekao je da je spreman za debi u Premijer ligi, pošto nije odigrao nijednu utakmicu od dolaska na Enfild.

Fudbal 10.09.2018 | 09:00
Fabinjo: Spreman sam za debi u Premijer ligi
Fabinjo je letos za 44 miliona funti došao iz Monaka, a uprkos tome što je igrao u svih devet pripremnih utakmica, trener Jirgen Klop ga nijednom nije uvrstio u tim u PL.

U pobedi protiv Vest Hema bio je na klupi, dok u preostale tri utakmice nije ni bio u ekipi.

"Dobro sam startovao, dobro sam se adaptirao. Pripreme su bile veoma dobre, odigrali smo devet utakmica, a ja sam igrao u svih devet. Bilo je dobro igrati protiv engleskih ekipa, da vidim kakav je ritam, intezitet i fizička sprema. Prilagođavam se stilu igre Liverpula. Iskusniji igrači su mi pomogli, kao i treneri", rekao je Fabinjo za Globo, preneo je Skaj. 

On je rekao da se u Liverpulu oseća kao kod kuće i da mu je saigrač Roberto Firmino, zajedno sa porodicom, mnogo pomogao. 

"Dobro je. Pomaže to što ima i drugih Brazilaca u ekipi. Sada još samo da debitujem. Dobro sam, dobro treniram i spreman sam", dodao je Fabinjo. 

Liverpul je pobedio u sve četiri ligaške utakmice, pa Klop neće mnogo menjati tim. On je nedavno rekao da novi igrači nisu još spremni za engleski fudbal.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar