Иди ми, дођи ми: Рајола би Погбу у Јувентус!

Изгледа да се нешто кува. . .

Фудбал 09.09.2018 | 23:30
Иди ми, дођи ми: Рајола би Погбу у Јувентус!
Тутоспорт не одустаје. Већ смо писали да је овај торински лист писао да би Јувентус могао на зиму да врати Пола Погбу, а сада доноси нове детаље. Наводно, Мино Рајола размишља о томе и покушаће на наредном састанку са Бепеом Маротом да проба да прогура ту причу.

Јасно је да Погба нема добар однос са Жозеом Мурињом. Већ је давао изјаве на ову тему и рекао како ће се о његовој судбини знати "у наредних пар месеци".

Рајола треба да има састанак са Маротом ускоро и то како би разговарао о статусу нападача У21 репрезентације Италије. То ће бити идеална прилика за Рајолу да у причу убаци Погбу и да преговара о његовом повратку у Торино.

Наравно да ту има много проблема, као што су обештећење и плата Погбе. Међутим, Туто је раније писао да Кристијано Роналдо жели Погбу у тиму. А исти лист је први писао о доласку Роналда у Јувентус, тако да је извор на који треба обратити пажњу.

Погба има 25 година и актуелни је шампион света. Играо је на 178 утакмица за Јувентус у каријери, дао је 34 гола и имао 43 асистенције.

Француз је из Манчестера стигао у Јувентус 3. августа 2012. године, да би се четири године касније вратио у Манчестер Јунајтед као најскупљи играч у том моменту за 105.000.000 + 15.000.000 евра. Сада би могао опет у Јувентус. 

Прави пинг-понг на релацији Манчестер - Торино.

Доста ће зависити и од судбине Жозеа Муриња на клупи Манчестер Јунајтеда. Али, ако остане тренер Црвених ђавола до зиме, можда прсти Мина Рајоле одсвирају још једну сензацију на клавиру прелазног рока. Не би му био први пут.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар