Idi mi, dođi mi: Rajola bi Pogbu u Juventus!

Izgleda da se nešto kuva. . .

Fudbal 09.09.2018 | 23:30
Idi mi, dođi mi: Rajola bi Pogbu u Juventus!
Tutosport ne odustaje. Već smo pisali da je ovaj torinski list pisao da bi Juventus mogao na zimu da vrati Pola Pogbu, a sada donosi nove detalje. Navodno, Mino Rajola razmišlja o tome i pokušaće na narednom sastanku sa Bepeom Marotom da proba da progura tu priču.

Jasno je da Pogba nema dobar odnos sa Žozeom Murinjom. Već je davao izjave na ovu temu i rekao kako će se o njegovoj sudbini znati "u narednih par meseci".

Rajola treba da ima sastanak sa Marotom uskoro i to kako bi razgovarao o statusu napadača U21 reprezentacije Italije. To će biti idealna prilika za Rajolu da u priču ubaci Pogbu i da pregovara o njegovom povratku u Torino.

Naravno da tu ima mnogo problema, kao što su obeštećenje i plata Pogbe. Međutim, Tuto je ranije pisao da Kristijano Ronaldo želi Pogbu u timu. A isti list je prvi pisao o dolasku Ronalda u Juventus, tako da je izvor na koji treba obratiti pažnju.

Pogba ima 25 godina i aktuelni je šampion sveta. Igrao je na 178 utakmica za Juventus u karijeri, dao je 34 gola i imao 43 asistencije.

Francuz je iz Mančestera stigao u Juventus 3. avgusta 2012. godine, da bi se četiri godine kasnije vratio u Mančester Junajted kao najskuplji igrač u tom momentu za 105.000.000 + 15.000.000 evra. Sada bi mogao opet u Juventus. 

Pravi ping-pong na relaciji Mančester - Torino.

Dosta će zavisiti i od sudbine Žozea Murinja na klupi Mančester Junajteda. Ali, ako ostane trener Crvenih đavola do zime, možda prsti Mina Rajole odsviraju još jednu senzaciju na klaviru prelaznog roka. Ne bi mu bio prvi put.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar