Новак: Не видим границе, настављам даље!

"Радим вредно свакога дана и трудим се да достигнем одређене висине које сам замислио".

Тенис 08.09.2018 | 15:00
Новак: Не видим границе, настављам даље!
Новак Ђоковић је победом над Кеијем Нишикоријем стигао на корак од своје 14. гренд слем титуле и тако је дошао на корак од стизања Пита Сампраса који је на тој бројци.

У финалу УС Опена ће играти против Хуана Мартина дел Потра, а сам Ђоковић после меча је истакао колико му је важно што ће се борити за трофеј у Њујорку.

"Све ово ми толико значи! Трудим се да будем најбољи што могу да будем", рекао је Ђоковић.

Потом је појаснио...

"Радим вредно свакога дана и трудим се да достигнем одређене висине које замишљам сваки пут када постигнем нешто велико. Не видим границе. Настављам даље и надам се да сви ви уживате у мом тенису", рекао је Ђоковић.

Новак има 31 годину. Освојио је ове године Вимблдон и то му је био први гренд слем од Ролан Гароса 2016. године. Сада већ има нову шансу за успех и своју 14. гренд слем титулу.

Имао је Ђоковић доста личних проблема током 2017. године и делом ове 2018. године, али сада делује да је онакав на каквог смо навикли.

Такође, Новак се током седмице жалио на услове који владају на УС Опену, да је превруће, али је изгледао против Нишикорија доста боље и у том погледу, није имао проблема у ноћном термину полуфинала.

Деловало је да Ђоковић није спуштао гас са папучице и практично није допуштао Нишикорију да уђе у озбиљнију размену. Све је деловало како треба.

"Чини ми се да сам данас од првог поена ушао са великим интензитетом, великим фокусом. Морате да ударате јако против Нишикорија који је један од играча који се најбрже крећу на АТП туру", рекао је Новак.

Следи финале у недељу од 22 часа.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар