Novak: Ne vidim granice, nastavljam dalje!

"Radim vredno svakoga dana i trudim se da dostignem određene visine koje sam zamislio".

Tenis 08.09.2018 | 15:00
Novak: Ne vidim granice, nastavljam dalje!
Novak Đoković je pobedom nad Keijem Nišikorijem stigao na korak od svoje 14. grend slem titule i tako je došao na korak od stizanja Pita Samprasa koji je na toj brojci.

U finalu US Opena će igrati protiv Huana Martina del Potra, a sam Đoković posle meča je istakao koliko mu je važno što će se boriti za trofej u Njujorku.

"Sve ovo mi toliko znači! Trudim se da budem najbolji što mogu da budem", rekao je Đoković.

Potom je pojasnio...

"Radim vredno svakoga dana i trudim se da dostignem određene visine koje zamišljam svaki put kada postignem nešto veliko. Ne vidim granice. Nastavljam dalje i nadam se da svi vi uživate u mom tenisu", rekao je Đoković.

Novak ima 31 godinu. Osvojio je ove godine Vimbldon i to mu je bio prvi grend slem od Rolan Garosa 2016. godine. Sada već ima novu šansu za uspeh i svoju 14. grend slem titulu.

Imao je Đoković dosta ličnih problema tokom 2017. godine i delom ove 2018. godine, ali sada deluje da je onakav na kakvog smo navikli.

Takođe, Novak se tokom sedmice žalio na uslove koji vladaju na US Openu, da je prevruće, ali je izgledao protiv Nišikorija dosta bolje i u tom pogledu, nije imao problema u noćnom terminu polufinala.

Delovalo je da Đoković nije spuštao gas sa papučice i praktično nije dopuštao Nišikoriju da uđe u ozbiljniju razmenu. Sve je delovalo kako treba.

"Čini mi se da sam danas od prvog poena ušao sa velikim intenzitetom, velikim fokusom. Morate da udarate jako protiv Nišikorija koji je jedan od igrača koji se najbrže kreću na ATP turu", rekao je Novak.

Sledi finale u nedelju od 22 časa.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar