Виландер: Разочаран сам Нишикоријем!

Није ми јасно како победити Новака! Матс Виландер, некада први тенисер света, рекао је да је разочаран игром Кеија Нишикорија, али је и похвалио наступ српског тенисера.

Тенис 08.09.2018 | 13:00
Виландер: Разочаран сам Нишикоријем!
"Морате да играти агресивно против Новака, и то стално. Помало сам разочаран Нишикоријевом игром и ситуацијом да његов штаб није имао план Б. То за мене нема смисла", рекао је Виландер у емисији "Гамес, Сцхетт анд Матс" на Евроспорту.

Виландер је сматрао да Нишикори од почетка није добијао поене на први сервис, да је лутао са форхендом, док му је бекхенд био солидан.

"Имао је неколико гемова у којима је изгледао добро, али није ми деловао да има вере у себе", каже Виландер.

Швеђанин сматра да се Ђоковић потпуно вратио.

"Ја мислим да се вратио. Када га гледаш уживо како игра то можеш и да видиш. Као непробојни зид је и није ми јасно како га је победити. Једини ко то може је у човек финалу (Дел Потро). Добијао је већ Новака, видећемо...", рекао је Виландер.

Матс је прокоментарисао и Новак повратак. Мучио се на почетку, размишљао да прескочи Вимблдон и онда је освојио Грен слем у Лондону и сада игра у финалу Њујорка.

"Медији одмах дају те информације: 'Аха, Ђоковић је завршио и тако даље'. Некако му (медији) нисмо давали шансу да се врати, то се дешавало и са Делпом. Када имате суперстара попут Новака морате да реагујете. Новак изгледа непобедиво, али у финалу ћемо имати судар контра-стилова", казао је стручни консултант телевизије "Еуроспорт".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар