Коларов: Скоро сам сигуран, биће мала посјета!

Капитен "орлова" не крије да је песимиста у погледу подршке коју ће репрезентација имати на утакмици против Румуније у Београду.

Фудбал 08.09.2018 | 11:00
Коларов: Скоро сам сигуран, биће мала посјета!
Генерално добра партија, мноштво створених шанси, на крају и победа над Литванијом на старту Лиге нација, такмичења путем којег може да се оде и до Европског првенства 2020...

Све то би у нормалним околностима чинило лепу позивницу на предстојећи меч против Румуније (понедељак, 20.45), али репрезентација Србије се последњих дана налази у својеврсном ванредном стању.

Отворени сукоб појединих фудбалера и селектора Младена Крстајића потврдио је бојазни још из периода Светског првенства у Русији, да у националном тиму много тога није како треба и како бисмо желели.

Зато је капитену Александру Коларову после освајања три бода у Вилњусу постављено следеће питање.

Колико очекујеш људи на стадиону Партизана, плашиш ли се слабије посете?

"Искрено, није да се плашим, скоро сам сигуран да неће бити много људи. Не знам, ја се надам да ће их доћи доста, али искрено ћу вам рећи да мислим да ће бити мала посета. Атмосфера није сјајна, нарочито око репрезентације, а то се одражава и на публику", без устезања је одговорио ас Роме.

Како бисте позвали публику да дође у понедељак, шта бисте им рекли као капитен, који је главни разлог да дођу на утакмицу против Румуније?

"Треба да дођу и да подрже своју земљу. Не треба ја никога да позивам. Ко осећа да треба да дође да подржи репрезентацију, нека дође. Ко не осећа и ко има нешто против, или овога или онога, или ко је селектор или ко треба да игра или ко не треба да игра..."

"Ја за своју репрезентацију играм срцем, не играм ни из ког другог разлога. Тако ћу играти докле год се будем осећао тако и докле год будем физички могао. Ко се тако осећа, нека дође на стадион, ко се не осећа - нека гледа на телевизији", поручио је 32-годишњи леви бек, који је у петак забележио 80. наступ у дресу "А" селекције.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар