Kolarov: Skoro sam siguran, biće mala posjeta!

Kapiten "orlova" ne krije da je pesimista u pogledu podrške koju će reprezentacija imati na utakmici protiv Rumunije u Beogradu.

Fudbal 08.09.2018 | 11:00
Kolarov: Skoro sam siguran, biće mala posjeta!
Generalno dobra partija, mnoštvo stvorenih šansi, na kraju i pobeda nad Litvanijom na startu Lige nacija, takmičenja putem kojeg može da se ode i do Evropskog prvenstva 2020...

Sve to bi u normalnim okolnostima činilo lepu pozivnicu na predstojeći meč protiv Rumunije (ponedeljak, 20.45), ali reprezentacija Srbije se poslednjih dana nalazi u svojevrsnom vanrednom stanju.

Otvoreni sukob pojedinih fudbalera i selektora Mladena Krstajića potvrdio je bojazni još iz perioda Svetskog prvenstva u Rusiji, da u nacionalnom timu mnogo toga nije kako treba i kako bismo želeli.

Zato je kapitenu Aleksandru Kolarovu posle osvajanja tri boda u Vilnjusu postavljeno sledeće pitanje.

Koliko očekuješ ljudi na stadionu Partizana, plašiš li se slabije posete?

"Iskreno, nije da se plašim, skoro sam siguran da neće biti mnogo ljudi. Ne znam, ja se nadam da će ih doći dosta, ali iskreno ću vam reći da mislim da će biti mala poseta. Atmosfera nije sjajna, naročito oko reprezentacije, a to se odražava i na publiku", bez ustezanja je odgovorio as Rome.

Kako biste pozvali publiku da dođe u ponedeljak, šta biste im rekli kao kapiten, koji je glavni razlog da dođu na utakmicu protiv Rumunije?

"Treba da dođu i da podrže svoju zemlju. Ne treba ja nikoga da pozivam. Ko oseća da treba da dođe da podrži reprezentaciju, neka dođe. Ko ne oseća i ko ima nešto protiv, ili ovoga ili onoga, ili ko je selektor ili ko treba da igra ili ko ne treba da igra..."

"Ja za svoju reprezentaciju igram srcem, ne igram ni iz kog drugog razloga. Tako ću igrati dokle god se budem osećao tako i dokle god budem fizički mogao. Ko se tako oseća, neka dođe na stadion, ko se ne oseća - neka gleda na televiziji", poručio je 32-godišnji levi bek, koji je u petak zabeležio 80. nastup u dresu "A" selekcije.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar