Пријатељска: Хемпден парк видио моћну Белгију!

Белгијанци немилосрдни: "Покер" у Глазгову против Шкота! Репрезентација Белгије била је убедљива у пријатељској утакмици против Шкотске са 4:0, па "Ђаволи" играју одлично и након Светског првенства.  Два гола Бачуаија у другом полувремену за убедљиву победу Црвених ђавола над Шкотском.

Фудбал 08.09.2018 | 08:00
Пријатељска: Хемпден парк видио моћну Белгију!
У сенци утакмица првог кола Лиге нација широм Европе, трећа селекција света, Белгија прегазила је Шкотску са 4:0 у пријатељској утакмици одиграној на једном од култних фудбалских стадиона, Хемпден Парку у Глазгову.

Домаћа репрезентација је још и добро прошла, пошто су Црвени ђаволи имали много шанси, па је и коначан резултат могао да буде још убедљивији.

За обе екипе ова утакмица представљала је генералну пробу пред старту у Лиги нација почетком следеће недеље. Шкотска у понедељак дочекује Албанију у оквиру Ц дивизије, док ће Белгија уторак гостовати на Исланду у мечу А дивизије.

Вечерас је на Хемпдену посебно расположен за игру и то у другом полувремену био Миши Бачуај, двоструки стрелац.

Белгијанци су мрежу Шкотске начели у 28. минуту, када је Торган Азар проиграо Ромелуа Лукакуа. Предност је дуплирао Еден Азар, а у улози асистента нашао се Јаник Караско.

У другом полувремену Бачуај је за само осам минута победу Белгије учинио убедљивом. Еден Азар га је проиграо у 52. минуту за вођство од 3:0, а у 60. је поставио коначан резултат после асистенције Јурија Тилеманса.  

У преосталим пријатељским утакмицама Јужна Кореја је победила Костарику са 2:0, истим резултатом је Тајван био бољи од Малезије, Сингапур и Маурицијус су играли 1:1, а Катар је победио Кину 1:0.

Извор: моззартспорт/Б92

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар