ЕП до 21 - Мариновић: Одиграли смо фантастичну утакмицу!

Селектор У-21 репрезентације Босне и Херцеговине Винко Мариновић и двоструки стријелац Ермедин Демировић носу крили задовљство послије тријумфа над Швајцарском (3:0) у квалификацијама за Европско првенство.

Фудбал 08.09.2018 | 11:15
ЕП до 21 - Мариновић: Одиграли смо фантастичну утакмицу!
"Змајићи" су у Тренинг центру у Зеници "разбили" вршњаке из Швајцарске и додатно се учврстили на првом мјесту групе осам квалификација за ЕП.

"Одиграли смо заиста фантастичну утакмицу. Можда не само у почетку, када је и Швајцарска имала један опасан покушај. Послије тога смо имали потпуну контролу над утакмицом, створили доста шанси и сасвим заслужено побиједили. Честитам играчима и захвалио бих се овој дивној публици на подршци. Сада се окрећемо Румунији", рекао је селектор "змајића" Винко Мариновић.

Селектор је прокометарисао и наредног противника...

"Даћемо све од себе и у Румунији. Треба нам побједа у том мечу. Најбитније је сада да видимо у каквом су нам стању играчи. Марко Михојевић је изашао из игре због повреде, а послије утакмице се и Амер Гојак жалио да има проблеме. Видјећемо каква је ситуација са њима и надам се да ће бити спремни. У сваком случају ми имамо ширину. Ови момци полако сазријевају јер кад побиједите овако квалитетне противнике без примљеног гола и са много шанси, значи да играте добро".

Двоструки стријелац против Швајцарске био је офанзивни везиста француског Сошоа Ермедин Демировић.

"Одлично смо одрадили ову утакмицу, борили смо се до краја. Без обзира на одличан резултат, морамо све брзо заборавити и сконцентрисати се на Румунију јер би нас побједа против њих приближила пласману на Европско првенство", рекао је Демировић, а пренио званични сајт Фудбалског савеза БиХ.

"Змајићи" већ сљедећег уторка гостују у Румунији (18 часова), која је у првом дуелу била боља резултатом 1:3.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар