ЕП до 21: Јовић брине Ђоровића, велика шанса у Русији!

Селектор младе репрезентације Србије изјавио да је пред меч против Македоније било персоналних проблема и да је због тога остварена победа веома вредна.

Фудбал 08.09.2018 | 10:45
ЕП до 21: Јовић брине Ђоровића, велика шанса у Русији!
Горан Ђоровић честитао је репрезентативцима Србије на победи над Македонијом у Новом Саду, у мечу квалификација за ЕУРО 2019.

"Орлићи" су славили резултатом 2:1 (1:0), тако да и после седме утакмице имају максималан број бодова и први су на табели квалификационе групе 7.

"Изванредно смо одиграли прво полувреме, дали гол, имали шансе за 2:0... Али, знали смо да ће бити тешко, јер су све екипе мотивисане када играју против Србије, посебно оне са простора бивше Југославије", рекао је Ђоровић за ТВ Арена спорт.

"Честитам играчима, мало ћемо да уживамо, али већ од сутра да заборавимо ову утакмицу и почнемо да се спремамо за Русију. С обзиром на велики број играча који вечерас нису могли да наступе, за нас је ово врло вредна победа".

Нападач Ајнтрахта и "А" репрезентативац Лука Јовић требало је да буде "ударна игла" наше селекције, али га је јака зубобоља спречила да наступи.

"Видећемо у договору са лекарима да ли ће моћи да путује у Нижњи Новгород. Чуо сам да мора нешто и хируршки да се одради. Он нам много значи и играчки и као део тима, потрудићемо се да га спремимо, али нећемо форсирати", подвукао је селектор.

Србија три кола пре краја има пет бодова више од другопласиране Русије, тако да би победом у уторак дефинитивно обезбедила пласман на Европско првенство, док би у случају ремија посао био обављен "90 одсто".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар