EP do 21: Jović brine Đorovića, velika šansa u Rusiji!

Selektor mlade reprezentacije Srbije izjavio da je pred meč protiv Makedonije bilo personalnih problema i da je zbog toga ostvarena pobeda veoma vredna.

Fudbal 08.09.2018 | 10:45
EP do 21: Jović brine Đorovića, velika šansa u Rusiji!
Goran Đorović čestitao je reprezentativcima Srbije na pobedi nad Makedonijom u Novom Sadu, u meču kvalifikacija za EURO 2019.

"Orlići" su slavili rezultatom 2:1 (1:0), tako da i posle sedme utakmice imaju maksimalan broj bodova i prvi su na tabeli kvalifikacione grupe 7.

"Izvanredno smo odigrali prvo poluvreme, dali gol, imali šanse za 2:0... Ali, znali smo da će biti teško, jer su sve ekipe motivisane kada igraju protiv Srbije, posebno one sa prostora bivše Jugoslavije", rekao je Đorović za TV Arena sport.

"Čestitam igračima, malo ćemo da uživamo, ali već od sutra da zaboravimo ovu utakmicu i počnemo da se spremamo za Rusiju. S obzirom na veliki broj igrača koji večeras nisu mogli da nastupe, za nas je ovo vrlo vredna pobeda".

Napadač Ajntrahta i "A" reprezentativac Luka Jović trebalo je da bude "udarna igla" naše selekcije, ali ga je jaka zubobolja sprečila da nastupi.

"Videćemo u dogovoru sa lekarima da li će moći da putuje u Nižnji Novgorod. Čuo sam da mora nešto i hirurški da se odradi. On nam mnogo znači i igrački i kao deo tima, potrudićemo se da ga spremimo, ali nećemo forsirati", podvukao je selektor.

Srbija tri kola pre kraja ima pet bodova više od drugoplasirane Rusije, tako da bi pobedom u utorak definitivno obezbedila plasman na Evropsko prvenstvo, dok bi u slučaju remija posao bio obavljen "90 odsto".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar