Приштина стопира посјету Вучића

Директор владине канцеларије за Косово и Метохију, Марко Ðурић, изјавио је за Тањуг да је Приштина, осим брани Газиводе, забранила посјету предсједника Србије још двјема локацијама у Зубином Потоку.

Србија 07.09.2018 | 17:44
Приштина стопира посјету Вучића
Ðурић каже да је ријеч о Центру за екологију и развој спорта и Центру Црвеног крста АП КиМ у Зубином Потоку.

Директор канцеларије за КиМ за Тањуг каже да је одлука саопштена усмено и да представници у Приштини одбијају да то пошаљу написмено, зато сто смо, како каже, раније данас објавили претходно обавјештење за забрану посјете брани Газиводе и објелоданили њихове лажи.

(Тањуг) 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Искрено

07.09.2018 16:25

Оцекивана одлука Косовски власти....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

07.09.2018 16:54

Так је !! Респект Албанцима

Name

Косовка ђевојка

07.09.2018 16:30

Албанци на све могуће начине покушавају да испровоцирају Вучића, у чему донекле и успијевају. Ето, предсједник Србије је данас одустао од разговора са Тачијем у Бриселу,иако је имао најбољу намјеру да покуша да се дође до коначно договора о нормализацији односа са КиМ.Ово није добро, поготово за Србију чије руководство на челу с Вучићем жели да коначно скине проблем КиМ са грбаче, али не иде, па не иде.А у све то, петља се и Додик својим изјавама да да и Републику Срспку треба повезати са питањем КиМ, што итекако одмаже Србији.Чудно је да се Вучић није оградио од Додикових изјава, што имлицира да је и он за такво нешто, али то не каже за јавност.Нису им добра посла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

неутрални

07.09.2018 17:19

Па Додик је Пацолиу неки да забранио долазак у Бања луку,зар не мислите да Албанци не знају ко стоји иза те забране зна се Вуциц ово му је само одговор,а Србима наук да им је пропала плитика коју воде Додик и Вуциц.

Name

Херц

07.09.2018 19:40

НИКАДА СРБИЈА НЕ СМЕ ДА ПРИЗНА КОСОВО....И НИКАДА ТО НЕ СМЕ НИКО ДА УРАДИ...

ОДГОВОРИТЕ