Priština stopira posjetu Vučića

Direktor vladine kancelarije za Kosovo i Metohiju, Marko Ðurić, izjavio je za Tanjug da je Priština, osim brani Gazivode, zabranila posjetu predsjednika Srbije još dvjema lokacijama u Zubinom Potoku.

Srbija 07.09.2018 | 17:44
Priština stopira posjetu Vučića
Ðurić kaže da je riječ o Centru za ekologiju i razvoj sporta i Centru Crvenog krsta AP KiM u Zubinom Potoku.

Direktor kancelarije za KiM za Tanjug kaže da je odluka saopštena usmeno i da predstavnici u Prištini odbijaju da to pošalju napismeno, zato sto smo, kako kaže, ranije danas objavili prethodno obavještenje za zabranu posjete brani Gazivode i objelodanili njihove laži.

(Tanjug) 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Iskreno

07.09.2018 16:25

Ocekivana odluka Kosovski vlasti....

ODGOVORITE
Name

Re

07.09.2018 16:54

Tak je !! Respekt Albancima

Name

Kosovka đevojka

07.09.2018 16:30

Albanci na sve moguće načine pokušavaju da isprovociraju Vučića, u čemu donekle i uspijevaju. Eto, predsjednik Srbije je danas odustao od razgovora sa Tačijem u Briselu,iako je imao najbolju namjeru da pokuša da se dođe do konačno dogovora o normalizaciji odnosa sa KiM.Ovo nije dobro, pogotovo za Srbiju čije rukovodstvo na čelu s Vučićem želi da konačno skine problem KiM sa grbače, ali ne ide, pa ne ide.A u sve to, petlja se i Dodik svojim izjavama da da i Republiku Srspku treba povezati sa pitanjem KiM, što itekako odmaže Srbiji.Čudno je da se Vučić nije ogradio od Dodikovih izjava, što imlicira da je i on za takvo nešto, ali to ne kaže za javnost.Nisu im dobra posla.

ODGOVORITE
Name

neutralni

07.09.2018 17:19

Pa Dodik je Pacoliu neki da zabranio dolazak u Banja luku,zar ne mislite da Albanci ne znaju ko stoji iza te zabrane zna se Vucic ovo mu je samo odgovor,a Srbima nauk da im je propala plitika koju vode Dodik i Vucic.

Name

Herc

07.09.2018 19:40

NIKADA SRBIJA NE SME DA PRIZNA KOSOVO....I NIKADA TO NE SME NIKO DA URADI...

ODGOVORITE