ЛН - Пјанић: Ирци снажни, ми доминирамо!

Везњак репрезентације БиХ Миралем Пјанић оптимиста пред дуел “змајева” и Сјеверне Ирске у Лиги нација.

Фудбал 07.09.2018 | 08:15
ЛН - Пјанић: Ирци снажни, ми доминирамо!
Репрезентација БиХ започеће такмичење у Лиги нација гостовањем у Белфасту против Сјеверне Ирске, у суботу од 15.00 часова.

Фудбалер Јувентуса и један од најбољих играча у селекцији БиХ, Миралем Пјанић оптимиста је након припрема одрађених у Сарајеву.

”Супер су прошле, већина играча је у доброј форми послије припрема у својим клубовима. Сада почињу важне утакмице јер до сада смо одиграли неколико пријатељских у којима смо се упознавали и навикавали на новог селектора али и једни на друге јер има доста младих играча. Радили смо добро и спремни смо да одиграмо јаку утакмицу против Сјеверне Ирске и да покажемо шта можемо”, рекао је Пјанић.

Он је истакао да је репрезентација Сјеверне Ирске квалитетна и да “змајеви” неће имати лак посао.

”Сјеверна Ирска је квалитетна екипа и неће бити лако играти против њих. Свјесни смо да нас очекује физички захтјевна утакмица јер као што је и селектор рекао, они своју игру базирају на физичкој снази, а опасни су и у прекидима. Ми морамо пазити на то, али истовремено и наметнути нашу игру, посебно доминацију на средини терена. Као што сам рекао, неће бити лако, међутим ми морамо да се наметнемо и контролишемо утакмицу. У доброј смо форми и ми то можемо”, поручио је Пјанић.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар