Звездин директор причао за Италијане...

Навијачи су чувари нашег клуба! Гарантујемо безбедност Наполитанцима! „Играмо против великих тимова, али ми смо пуни самопоуздања“, поручио Стефан Пантовић.

Фудбал 08.09.2018 | 21:00
Звездин директор причао за Италијане...
Црвена звезда је направила бум уласком у Лигу шампиона. Говоре о томе и бројни текстови у иностраној штампи о повратку некадашњег шампиона Европе у елитно такмичење.

Успех црвено-белих одјекнуо је и на Апенинима, највише због чињенице да ће тим Владана Милојевићаодмерити снаге са Наполијем. Биће то истински спектакл, који је заинтригирао новинаре Радија Марте из Напуља. 

За мадридски медији говорио је пословни директор црвено-белих Стефан Пантовић, поручивши да су навијачи чувари Црвене звезде.

„Навијачи су наш 12. играч. Они су наши партнери и чувари Црвене звезде, чланови и власници клуба. Сви живимо за овај клуб. Као породица смо. Очекујемо макар 50.000 навијача на свакој утакмици Лиге шампиона. Не брините за амбијент. Гарантујемо безбедност свим навијачима Наполија који дођу“, поручио је Стефан Пантовић за Радио Марте.

Многи сматрају да ће први меч против Наполија бити једина прилика за тим Владана Милојевића да дође до неког бода.

„Не размишљамо на тај начин, мада су Ливерпул и ПСЖ много јаки тимови. Али у Лиги шампиона зависите од многих фактора. Можда Наполи заврши као први у групи. Све је могуће“

Звездин челник похвалио је учинак Милојевићевог тима.

„Ми смо једина екипа у историји која је прошла четири кола квалификација и пласирал се у Лигу шампиона. Лигу шампиона дочекујемо са много самопоуздања. Најжваније је да смо ту, и да имамо шансу да се прикажемо у лепом светлу“.

Пантовић је похвалио Наполи.

„Наполи је клуб који ми се јако свиђа. Волим начин на који је Наполи играо претходних сезона и често сам у слободно време гледао њихове утакмице. Сада је стигао и Анћелоти... Тешко ми је да нађем речи како бих описао респект који осећам према том човеку“.

Београд ће заједно са Наполијем посетити и некадашњи штопер Црвене звезде Никола Максимовић.

„Никола је мој пријатељ. Сјајна особа и жао ми је што дуже времена није остао у Црвеној звезди. Не знам да ли ће играти протоив нас, то зависи од тренера, али мислим да би могао. Звезда није имала таквог дефанзивац у последњи десетак година“, додао је Пантовић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар