Zvezdin direktor pričao za Italijane...

Navijači su čuvari našeg kluba! Garantujemo bezbednost Napolitancima! „Igramo protiv velikih timova, ali mi smo puni samopouzdanja“, poručio Stefan Pantović.

Fudbal 08.09.2018 | 21:00
Zvezdin direktor pričao za Italijane...
Crvena zvezda je napravila bum ulaskom u Ligu šampiona. Govore o tome i brojni tekstovi u inostranoj štampi o povratku nekadašnjeg šampiona Evrope u elitno takmičenje.

Uspeh crveno-belih odjeknuo je i na Apeninima, najviše zbog činjenice da će tim Vladana Milojevićaodmeriti snage sa Napolijem. Biće to istinski spektakl, koji je zaintrigirao novinare Radija Marte iz Napulja. 

Za madridski mediji govorio je poslovni direktor crveno-belih Stefan Pantović, poručivši da su navijači čuvari Crvene zvezde.

„Navijači su naš 12. igrač. Oni su naši partneri i čuvari Crvene zvezde, članovi i vlasnici kluba. Svi živimo za ovaj klub. Kao porodica smo. Očekujemo makar 50.000 navijača na svakoj utakmici Lige šampiona. Ne brinite za ambijent. Garantujemo bezbednost svim navijačima Napolija koji dođu“, poručio je Stefan Pantović za Radio Marte.

Mnogi smatraju da će prvi meč protiv Napolija biti jedina prilika za tim Vladana Milojevića da dođe do nekog boda.

„Ne razmišljamo na taj način, mada su Liverpul i PSŽ mnogo jaki timovi. Ali u Ligi šampiona zavisite od mnogih faktora. Možda Napoli završi kao prvi u grupi. Sve je moguće“

Zvezdin čelnik pohvalio je učinak Milojevićevog tima.

„Mi smo jedina ekipa u istoriji koja je prošla četiri kola kvalifikacija i plasiral se u Ligu šampiona. Ligu šampiona dočekujemo sa mnogo samopouzdanja. Najžvanije je da smo tu, i da imamo šansu da se prikažemo u lepom svetlu“.

Pantović je pohvalio Napoli.

„Napoli je klub koji mi se jako sviđa. Volim način na koji je Napoli igrao prethodnih sezona i često sam u slobodno vreme gledao njihove utakmice. Sada je stigao i Anćeloti... Teško mi je da nađem reči kako bih opisao respekt koji osećam prema tom čoveku“.

Beograd će zajedno sa Napolijem posetiti i nekadašnji štoper Crvene zvezde Nikola Maksimović.

„Nikola je moj prijatelj. Sjajna osoba i žao mi je što duže vremena nije ostao u Crvenoj zvezdi. Ne znam da li će igrati protoiv nas, to zavisi od trenera, ali mislim da bi mogao. Zvezda nije imala takvog defanzivac u poslednji desetak godina“, dodao je Pantović.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar