Јефтинија регистрација возила

Регистрација возила у Републици Српској биће јефитинија. Ово је посљедица одлуке Управног одбора Агенције за осигурање РС, који је данас објавио да ће цијена премије осигурања од одговорности за моторна возила, која се плаћа приликом регистрације, бити јефтинија за десет одсто.

Република Српска 06.09.2018 | 17:48
Јефтинија регистрација возила
Управни одбор Агенције, како су саопштили, на приједлог директора Агенције је усвојио измјене Одлуке о заједничкој тарифи премија и цјеновнику за осигурање од одговорности за моторна возила у Републици Српској.

Ово умањење цијена премије осигурања је урађено након анализа стручних служби Агенције, које су као резултат имале закључак да су створене све техничке и друге претпоставке за умањење премије. 

– Умањењем цијена премије осигурања у врсти осигурања од одговорности за моторна возила за десет одсто ће као посљедицу имати смањење обавеза грађана и привредних субјеката по основу премије осигурања при регистрацији возила, а исто има за циљ и постепену припрему друштава за осигурање за либерализацију цијена премије у врсти осигурања од одговорности за моторна возила – наводе у Агенцији.

Тако Агенција, која је регулаторно-надзорни орган на тржишту осигурања Републике Српске, како увјеравају, дјелује у интересу грађана и привредних субјеката Републике Српске, јер ће обавезе  при уговарању осигурања бити мање, а Агенција ће се побринути да својим надзорним и регулаторним активностима и даље обезбједи стабилност тржишта осигурања и несметану и брзу исплату штета свим оштећенима.

Извор: СрпскаИнфо

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Крле

06.09.2018 16:04

Пих..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пензионер Yуго 45

06.09.2018 16:05

Појефтињујте ту регистрацију не могу висе пјеске да ходам остарило се а пензија мала....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родољуб

06.09.2018 16:18

Срам вас било. Стидите се. Покрали сте и опљацкали сва добра у Српској. Нема висе ко да плати регистрацију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Болесно

06.09.2018 17:42

има ли ико нормалан на овом порталу!?

Name

Никола

06.09.2018 17:59

Ма пред изборе це бити све јефтиније...од хљеба до регистрације, пензије расту...али сте заборавили да су и стомаци празни..и тек це да буду. А ускоро и куце, које све висе породице напустају и одлазе трбухом за крухом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Будала као и ти

06.09.2018 20:41

Је ли до избора,или и послије избора?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вихор

07.09.2018 12:02

А зашто не укинете хомолигацију, то је права пљачка ? Зашто наплаћујете царину на возила произведена у ЕУ, када немате право на то? Ово је криминално-мафијашка држава, која пљачка народ, и нека буде тако, све док народ ћути...

ОДГОВОРИТЕ