Jeftinija registracija vozila

Registracija vozila u Republici Srpskoj biće jefitinija. Ovo je posljedica odluke Upravnog odbora Agencije za osiguranje RS, koji je danas objavio da će cijena premije osiguranja od odgovornosti za motorna vozila, koja se plaća prilikom registracije, biti jeftinija za deset odsto.

Republika Srpska 06.09.2018 | 17:48
Jeftinija registracija vozila
Upravni odbor Agencije, kako su saopštili, na prijedlog direktora Agencije je usvojio izmjene Odluke o zajedničkoj tarifi premija i cjenovniku za osiguranje od odgovornosti za motorna vozila u Republici Srpskoj.

Ovo umanjenje cijena premije osiguranja je urađeno nakon analiza stručnih službi Agencije, koje su kao rezultat imale zaključak da su stvorene sve tehničke i druge pretpostavke za umanjenje premije. 

– Umanjenjem cijena premije osiguranja u vrsti osiguranja od odgovornosti za motorna vozila za deset odsto će kao posljedicu imati smanjenje obaveza građana i privrednih subjekata po osnovu premije osiguranja pri registraciji vozila, a isto ima za cilj i postepenu pripremu društava za osiguranje za liberalizaciju cijena premije u vrsti osiguranja od odgovornosti za motorna vozila – navode u Agenciji.

Tako Agencija, koja je regulatorno-nadzorni organ na tržištu osiguranja Republike Srpske, kako uvjeravaju, djeluje u interesu građana i privrednih subjekata Republike Srpske, jer će obaveze  pri ugovaranju osiguranja biti manje, a Agencija će se pobrinuti da svojim nadzornim i regulatornim aktivnostima i dalje obezbjedi stabilnost tržišta osiguranja i nesmetanu i brzu isplatu šteta svim oštećenima.

Izvor: SrpskaInfo

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Krle

06.09.2018 16:04

Pih..

ODGOVORITE
Name

Penzioner Yugo 45

06.09.2018 16:05

Pojeftinjujte tu registraciju ne mogu vise pjeske da hodam ostarilo se a penzija mala....

ODGOVORITE
Name

Rodoljub

06.09.2018 16:18

Sram vas bilo. Stidite se. Pokrali ste i opljackali sva dobra u Srpskoj. Nema vise ko da plati registraciju.

ODGOVORITE
Name

Bolesno

06.09.2018 17:42

ima li iko normalan na ovom portalu!?

Name

Nikola

06.09.2018 17:59

Ma pred izbore ce biti sve jeftinije...od hljeba do registracije, penzije rastu...ali ste zaboravili da su i stomaci prazni..i tek ce da budu. A uskoro i kuce, koje sve vise porodice napustaju i odlaze trbuhom za kruhom

ODGOVORITE
Name

Budala kao i ti

06.09.2018 20:41

Je li do izbora,ili i poslije izbora?

ODGOVORITE
Name

Vihor

07.09.2018 12:02

A zašto ne ukinete homoligaciju, to je prava pljačka ? Zašto naplaćujete carinu na vozila proizvedena u EU, kada nemate pravo na to? Ovo je kriminalno-mafijaška država, koja pljačka narod, i neka bude tako, sve dok narod ćuti...

ODGOVORITE