Говедарица са Питером Тејлором

Предсједник Српске демократске странке Вукота Говедарица разговарао је данас у Бањој Луци са шефом Изборне посматрачке мисије ОЕБС-а Питером Тејлором.

Република Српска 06.09.2018 | 17:22
Говедарица са Питером Тејлором
Говедарица је са Тејлором разговарао о предстојећим општим изборима у БиХ, али и о тренутној политичкој ситуацији у Републици Српској.

- Учинићемо све да предизборна кампања и избори прођу у достојанственој и коректној атмосфери. То приличи свим модерним и цивилизованим друштвима. Увјеравам све у Републици Српској и БиХ да ћу ја водити такву кампању. Мислим да је то најбољи начин да дочекамо 7. и 8. октобар – истакао је Говедарица.

(БН)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Тим

06.09.2018 16:52

Подрска за предсједника Говедарицу! Сколски примјер правог, постеног политицара са највисим манирима. Само напријед предсједнице! Народ це Вас сигурно подрзати, те само јос сназније треба подрзати и листе СДС-а, да послије избора мозете дати мандат неком нормалном и оперативном цовјеку да буде предсједник Владе и да заједно ову земљу поведете у бољу будуцност! Напријед Вукота

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

06.09.2018 18:28

За Говедарицу СДС за Иваница и ПДП за слободу .Послије побједе савјет Говедарици да изабере праве људе без обзира били цланови СДС или не. Без цланова Снсд и неких СДС који такодје не требају бити у било којем виду на власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хо

07.09.2018 03:26

ПОДРСКА.ГОВЕДАРИЦИ.И.ИВАНИЦУ.

ОДГОВОРИТЕ