Govedarica sa Piterom Tejlorom

Predsjednik Srpske demokratske stranke Vukota Govedarica razgovarao je danas u Banjoj Luci sa šefom Izborne posmatračke misije OEBS-a Piterom Tejlorom.

Republika Srpska 06.09.2018 | 17:22
Govedarica sa Piterom Tejlorom
Govedarica je sa Tejlorom razgovarao o predstojećim opštim izborima u BiH, ali i o trenutnoj političkoj situaciji u Republici Srpskoj.

- Učinićemo sve da predizborna kampanja i izbori prođu u dostojanstvenoj i korektnoj atmosferi. To priliči svim modernim i civilizovanim društvima. Uvjeravam sve u Republici Srpskoj i BiH da ću ja voditi takvu kampanju. Mislim da je to najbolji način da dočekamo 7. i 8. oktobar – istakao je Govedarica.

(BN)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Tim

06.09.2018 16:52

Podrska za predsjednika Govedaricu! Skolski primjer pravog, postenog politicara sa najvisim manirima. Samo naprijed predsjednice! Narod ce Vas sigurno podrzati, te samo jos snaznije treba podrzati i liste SDS-a, da poslije izbora mozete dati mandat nekom normalnom i operativnom covjeku da bude predsjednik Vlade i da zajedno ovu zemlju povedete u bolju buducnost! Naprijed Vukota

ODGOVORITE
Name

Nostradamus

06.09.2018 18:28

Za Govedaricu SDS za Ivanica i PDP za slobodu .Poslije pobjede savjet Govedarici da izabere prave ljude bez obzira bili clanovi SDS ili ne. Bez clanova Snsd i nekih SDS koji takodje ne trebaju biti u bilo kojem vidu na vlasti.

ODGOVORITE
Name

Ho

07.09.2018 03:26

PODRSKA.GOVEDARICI.I.IVANICU.

ODGOVORITE