Коентрао отворио душу: Рођен сам као сиромах, а срећа се не купује!

„Повредило ме и понашање Спортинга због којег сам пљунуо на прошлост у Бенфики“, каже искусни португалски леви бек.

Фудбал 08.09.2018 | 00:00
Коентрао отворио душу: Рођен сам као сиромах, а срећа се не купује!
Последњег дана прелазног рока искусни Фабио Коентрао (30) је изненадио све и прешао у Рио Аве, клуб у којем се афирмисао као фудбалер на почетку каријере.

Некадашњи дефанзивац Реал Мадрида отворио је душу португалском Рекорду и рекао да је разочаран понашањем Спортинга из Лисабона.

"Чекао сам да последњег тренутка тог 31. августа да ме откупи клуб којем сам све дао прошлог лета, због којег сам пљунуо на прошлост у Бенфики, али се нису одостојили чак ни да ме позову телефоном", рекао је Коентрао.

Ипак, како каже, радује га повратак у Рио Аве без обзира на рејтинг тима.

"После свега, осетио сам да је све што ми је потребно једна лагана прича и сезона у пријатној средини. Изгубио сам доста пара одлуком да потпишем за клуб који је одувек био искрен и поштен према мени, који ми је пружао највеће задовољство и радост. Реалност је да не постоји начин да се купи срећа. Рођен сам као сиромах, и зашто бих бринуо да ли ћу и умрети као сиромах", закључио је Фабио Коентрао.

Некадашњи репрезентативац Португалије прешао је у Рио Аве као слободан играч, а требало би да дебитује 16. септембра у куп окршају са Бенфиком.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар