Koentrao otvorio dušu: Rođen sam kao siromah, a sreća se ne kupuje!

„Povredilo me i ponašanje Sportinga zbog kojeg sam pljunuo na prošlost u Benfiki“, kaže iskusni portugalski levi bek.

Fudbal 08.09.2018 | 00:00
Koentrao otvorio dušu: Rođen sam kao siromah, a sreća se ne kupuje!
Poslednjeg dana prelaznog roka iskusni Fabio Koentrao (30) je iznenadio sve i prešao u Rio Ave, klub u kojem se afirmisao kao fudbaler na početku karijere.

Nekadašnji defanzivac Real Madrida otvorio je dušu portugalskom Rekordu i rekao da je razočaran ponašanjem Sportinga iz Lisabona.

"Čekao sam da poslednjeg trenutka tog 31. avgusta da me otkupi klub kojem sam sve dao prošlog leta, zbog kojeg sam pljunuo na prošlost u Benfiki, ali se nisu odostojili čak ni da me pozovu telefonom", rekao je Koentrao.

Ipak, kako kaže, raduje ga povratak u Rio Ave bez obzira na rejting tima.

"Posle svega, osetio sam da je sve što mi je potrebno jedna lagana priča i sezona u prijatnoj sredini. Izgubio sam dosta para odlukom da potpišem za klub koji je oduvek bio iskren i pošten prema meni, koji mi je pružao najveće zadovoljstvo i radost. Realnost je da ne postoji način da se kupi sreća. Rođen sam kao siromah, i zašto bih brinuo da li ću i umreti kao siromah", zaključio je Fabio Koentrao.

Nekadašnji reprezentativac Portugalije prešao je u Rio Ave kao slobodan igrač, a trebalo bi da debituje 16. septembra u kup okršaju sa Benfikom.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar