"Змајеви" без Пенаве против Финске и Чешке!

Родитељи Ајдина Пенаве затражили од КС БиХ да он не буде присутан на окупљању репрезентације БиХ јер су му из клуба то "сугерисали".

Кошарка 07.09.2018 | 16:30
"Змајеви" без Пенаве против Финске и Чешке!
Ајдин Пенава неће дебитовати у дресу репрезентације БиХ у мечевима против Финске и Чешке.

Директор репрезентације БиХ Синиша Ковачевић је у за портал "СпортЦентар" истакао да су родитељи младог кошаркаша од Кошаркашког савезе БиХ затражили да он не буде присутан на окупљању, што су му из новог клуба то сугерисали.

"Из Басконије су поручили да Ајдин може доћи на окупљање деветог или десетог у мјесецу, али ми у Савезу смо закључили да је онда боље да пропусти ово окупљање и буде спреман за сљедеће. Селектор Репеша и ја смо жељели видјети Пенаву на овом окупљању, пошто је ријеч о врло занимљивом играчу. Ипак, нисмо жељели да се превише намећемо јер смо тренутно на његовој позицији квалитетни и боље је да га сачувамо за наредни период", рекао је Ковачевић.

Репрезентативци полако пристужу у Сарајево, али тим неће бити комплетан све до доласка Елмедина Кикановића који ће се екипи прикључити у Финској 11. септембра пошто му његов клуб Монако не дозвољава да се раније одазове позиву рекао је данас Јасмин Репеша за ТВ Н1.

"Данас нам је стигао Алибеговић, а за у наредна два или три дана ће доћи Миња Милошевић, Џанан Муса и Андрија Стипановић, док 9. септембра долазе Лазић, Сулејмановић и Гордић", појашњава Ковачевић.

Селекција БиХ ће 11. септембра отпутовати у Финску, гдје ће два дана касније у 18 часова играти меч против селекције те земље, а 16. септембра у Скендерији ће играти против Чешке Републике.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар