Онлине банкинг у Сбербанци

Сбербанк а. д. Бања Лука од почетка септембра пружа могућност клијентима, физичким лицима да користе редизајнирано рјешење електронског банкарства под називом Онлине банкинг.

Република Српска 05.09.2018 | 16:26
Онлине банкинг у Сбербанци
Осим измјена визуелног идентитета уведена су и додатна техничка и функционална унапређења, која клијентима омогућавају сигурније и квалитетније кориштење Онлине банкинг апликације.

Сандро Михајловић, члан Управе Сбербанк а.д. Бања Лука је овим поводом изјавио: „Према подацима Централне банке БиХ прошле године је број корисника интернет банкарства у БиХ порастао је за готово 28% у поређењу са претходном годином. Становништво све више препознаје предности електронског банкарства које пружа разне погодности као што је приступ свима рачунима 24 сата дневно, седам дана у седмици, значајно повољније накнаде, уштеду времена итд. Ми смо препознали да је вријеме да унаприједимо наше електронско банкарство како би наши клијенти имали модерно корисничко окружење, а резултат наших напора је потпуно нови дизајн наше Онлине банкинг услуге.“

За разлику од постојећих визуелних приказа уведен је респонсиве дизајн који је могуће користити на свим врстама уређаја, мобилним телефонима, таблетима, лап-топовима и десктоп уређајима било које резолуције екрана. Ново у односу на претходно рјешење огледа се у квалитетним визуелним измјенама, што чини нов дизајн врло атрактивним и у потпуности усклађеним са најсавременијим свјетским трендовима.

Владимир Бјелић, руководилац Сектора дигитално и картично банкарство Сбербанк а.д. Бања Лука је овим поводом изјавио: „Осим атрактивног, модерног и иновативног дизајна нашим клијентима смо омогућили и бројна унапређења како у дијелу сигурности, тако и на пољу самих функционалних унапређења. Како бисмо клијентима олакшали прелазак са старе апликације на нову пружамо им могућност кориштења обе апликације првих мјесец дана, како би се постепено могли пребацивати на нови дизајн.“

Више информација о свим производима и услугама корисници могу добити на бесплатан број контакт центра 0800 59 999, лично у пословницама Сбербанк а.д. Бања Лука као и путем интернет странице банке www.сбербанкбл.ба.

(БН)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Сир Оливер

05.09.2018 14:46

Халло Бинг! Цијена? Ситница...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

05.09.2018 15:46

Господо из Сбербанке Бања Лука, ово је ниста ново сто вец немају друге банке, а и дизајн вам је модеран колико и задња верзија Wиндоwса XП. Када уведете право онлине банкарство (у складу са садасњим модерним временом), онда улазите у маркетинг. Недостаје вам Андроид апликација преко које би се попунио формулар и сликала камером телефона лицна карта и документ о пребивалисту зарад отварања рацуна, као и бесплатно одрзававање текуцег рацуна, бесплатна цланарина за картицу, повољније накнаде за мијењање валута, затим бесплатне трансакције преко текуцег рацуна, као и неколико бесплатних подизања новца преко банкомата током једног мјесеца. То су услови једне праве онлине банке из Њемацке код које није потребан одлазак у банку, цак ни у Њемацку посто све иде онлине, укљуцујуци и саму регистрацију. Нема одласка у банку код онлине банкарства. Ово код вас је класицно банкарство са додатком апликације на сајту, а која је на нивоу просле или цак пријепросле деценије.

ОДГОВОРИТЕ