Online banking u Sberbanci

Sberbank a. d. Banja Luka od početka septembra pruža mogućnost klijentima, fizičkim licima da koriste redizajnirano rješenje elektronskog bankarstva pod nazivom Online banking.

Republika Srpska 05.09.2018 | 16:26
Online banking u Sberbanci
Osim izmjena vizuelnog identiteta uvedena su i dodatna tehnička i funkcionalna unapređenja, koja klijentima omogućavaju sigurnije i kvalitetnije korištenje Online banking aplikacije.

Sandro Mihajlović, član Uprave Sberbank a.d. Banja Luka je ovim povodom izjavio: „Prema podacima Centralne banke BiH prošle godine je broj korisnika internet bankarstva u BiH porastao je za gotovo 28% u poređenju sa prethodnom godinom. Stanovništvo sve više prepoznaje prednosti elektronskog bankarstva koje pruža razne pogodnosti kao što je pristup svima računima 24 sata dnevno, sedam dana u sedmici, značajno povoljnije naknade, uštedu vremena itd. Mi smo prepoznali da je vrijeme da unaprijedimo naše elektronsko bankarstvo kako bi naši klijenti imali moderno korisničko okruženje, a rezultat naših napora je potpuno novi dizajn naše Online banking usluge.“

Za razliku od postojećih vizuelnih prikaza uveden je responsive dizajn koji je moguće koristiti na svim vrstama uređaja, mobilnim telefonima, tabletima, lap-topovima i desktop uređajima bilo koje rezolucije ekrana. Novo u odnosu na prethodno rješenje ogleda se u kvalitetnim vizuelnim izmjenama, što čini nov dizajn vrlo atraktivnim i u potpunosti usklađenim sa najsavremenijim svjetskim trendovima.

Vladimir Bjelić, rukovodilac Sektora digitalno i kartično bankarstvo Sberbank a.d. Banja Luka je ovim povodom izjavio: „Osim atraktivnog, modernog i inovativnog dizajna našim klijentima smo omogućili i brojna unapređenja kako u dijelu sigurnosti, tako i na polju samih funkcionalnih unapređenja. Kako bismo klijentima olakšali prelazak sa stare aplikacije na novu pružamo im mogućnost korištenja obe aplikacije prvih mjesec dana, kako bi se postepeno mogli prebacivati na novi dizajn.“

Više informacija o svim proizvodima i uslugama korisnici mogu dobiti na besplatan broj kontakt centra 0800 59 999, lično u poslovnicama Sberbank a.d. Banja Luka kao i putem internet stranice banke www.sberbankbl.ba.

(BN)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Sir Oliver

05.09.2018 16:46

Hallo Bing! Cijena? Sitnica...

ODGOVORITE
Name

Direkt

05.09.2018 17:46

Gospodo iz Sberbanke Banja Luka, ovo je nista novo sto vec nemaju druge banke, a i dizajn vam je moderan koliko i zadnja verzija Windowsa XP. Kada uvedete pravo online bankarstvo (u skladu sa sadasnjim modernim vremenom), onda ulazite u marketing. Nedostaje vam Android aplikacija preko koje bi se popunio formular i slikala kamerom telefona licna karta i dokument o prebivalistu zarad otvaranja racuna, kao i besplatno odrzavavanje tekuceg racuna, besplatna clanarina za karticu, povoljnije naknade za mijenjanje valuta, zatim besplatne transakcije preko tekuceg racuna, kao i nekoliko besplatnih podizanja novca preko bankomata tokom jednog mjeseca. To su uslovi jedne prave online banke iz Njemacke kod koje nije potreban odlazak u banku, cak ni u Njemacku posto sve ide online, ukljucujuci i samu registraciju. Nema odlaska u banku kod online bankarstva. Ovo kod vas je klasicno bankarstvo sa dodatkom aplikacije na sajtu, a koja je na nivou prosle ili cak prijeprosle decenije.

ODGOVORITE