Хамшик смирује страсти уочи Лиге шампиона...

Треба нам подршка, ПСЖ, Ливерпул и Црвена звезда имају јаке тимове! Капитен Наполија обећао бољу игру свог тима и озбиљнији приступ утакмицама.

Фудбал 07.09.2018 | 18:00
Хамшик смирује страсти уочи Лиге шампиона...
У Напуљу нема златне средине, или је расположење на изузетно високом нивоу или влада огромно незадовољство. Такав је случај и сада након убедљивог пораза од Сампдорије у Ђенови, после којег је морао да реагује и капитен Маркек Хамшик.

Искусни Словак је одлуком Карла Анћелотија остао на клупи за резервне играче на Луиђи Ферарису, што је одмах покренуло разноразне теорије завере међу присталицама клуба. Стога је Хамшик одлучио се обрати присталицама клуба.

"То је била одлука тренера. Пре утакмице Анћелоти ме је позвао и рекао да ће направити неке промене у тиму. То је био наш први пораз. Не можемо увек да победимо. Ипак, побољшаћемо се и поправити наш приступ утакмицама", рекао је Хамшик.

Наполи само три дана пре Црвене звезде дочекује Фјорентину на Сан Паолу, а потом иге у госте Торину. Учешће у Лиги шампиона је изузетно важно за италијснки клуб, који се нада проласку у осмину финала.

"То је тешка група. ПСЖ, Ливерпул и Црвена звезда су врло добри тимови. Атмосфера ће бити врућа, али биће и лепе утакмице за гледање, тако да ће нам требати подршка навијача", рекао је Хамшик.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар