Hamšik smiruje strasti uoči Lige šampiona...

Treba nam podrška, PSŽ, Liverpul i Crvena zvezda imaju jake timove! Kapiten Napolija obećao bolju igru svog tima i ozbiljniji pristup utakmicama.

Fudbal 07.09.2018 | 18:00
Hamšik smiruje strasti uoči Lige šampiona...
U Napulju nema zlatne sredine, ili je raspoloženje na izuzetno visokom nivou ili vlada ogromno nezadovoljstvo. Takav je slučaj i sada nakon ubedljivog poraza od Sampdorije u Đenovi, posle kojeg je morao da reaguje i kapiten Markek Hamšik.

Iskusni Slovak je odlukom Karla Anćelotija ostao na klupi za rezervne igrače na Luiđi Ferarisu, što je odmah pokrenulo raznorazne teorije zavere među pristalicama kluba. Stoga je Hamšik odlučio se obrati pristalicama kluba.

"To je bila odluka trenera. Pre utakmice Anćeloti me je pozvao i rekao da će napraviti neke promene u timu. To je bio naš prvi poraz. Ne možemo uvek da pobedimo. Ipak, poboljšaćemo se i popraviti naš pristup utakmicama", rekao je Hamšik.

Napoli samo tri dana pre Crvene zvezde dočekuje Fjorentinu na San Paolu, a potom ige u goste Torinu. Učešće u Ligi šampiona je izuzetno važno za italijsnki klub, koji se nada prolasku u osminu finala.

"To je teška grupa. PSŽ, Liverpul i Crvena zvezda su vrlo dobri timovi. Atmosfera će biti vruća, ali biće i lepe utakmice za gledanje, tako da će nam trebati podrška navijača", rekao je Hamšik.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar