Спартак понудио Терију плату од 2.000.000 евра!

Поново је у игри и Астон Вила. . .

Фудбал 07.09.2018 | 17:15
Спартак понудио Терију плату од 2.000.000 евра!
Годину дана у Чемпионшипу је прошло, међутим, Џону Терију се и даље игра фудбал. Иако је зашао у позне године (7. децембра прославиће 38. рођендан) на адресу некадашњег енглеског репрезентативца и даље стижу примамљиве понуде. Једну од њих добио је из Москве.

Спартак је изузетно озбиљан у намери да одбрану очврсне Теријевим потписом, а за ту привилегију спреман  је клуб са „Аткритије арене“ да издвоји 2.000.000 евра на име плате. Наравно, то би био једини трошак, а обзиром да је искусни штопер слободан играч. Као такав може да потпише за било који клуб и ван прелазног рока.

Отуда, и даље је актуелна могућност да се Тери пресели у Лисабон и заигра за Спортинг, док је трећа опција можда и најреалнија, а тиче се останка у Бирмингему.

У последња два дана завртела се поново прича да Стив Брус жели наставак сарадње са бившим капитеном Челсија. Астон Вила му нуди уговор само три месеца пошто је претходни истекао, а ако се зна да је Џон Тери у прошлости одбијао пут на далеке дестинације попут САД-а и Кине, можда опет превагне жеља да настави да игра на Острву и ту заврши каријеру.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар