Spartak ponudio Teriju platu od 2.000.000 evra!

Ponovo je u igri i Aston Vila. . .

Fudbal 07.09.2018 | 17:15
Spartak ponudio Teriju platu od 2.000.000 evra!
Godinu dana u Čempionšipu je prošlo, međutim, Džonu Teriju se i dalje igra fudbal. Iako je zašao u pozne godine (7. decembra proslaviće 38. rođendan) na adresu nekadašnjeg engleskog reprezentativca i dalje stižu primamljive ponude. Jednu od njih dobio je iz Moskve.

Spartak je izuzetno ozbiljan u nameri da odbranu očvrsne Terijevim potpisom, a za tu privilegiju spreman  je klub sa „Atkritije arene“ da izdvoji 2.000.000 evra na ime plate. Naravno, to bi bio jedini trošak, a obzirom da je iskusni štoper slobodan igrač. Kao takav može da potpiše za bilo koji klub i van prelaznog roka.

Otuda, i dalje je aktuelna mogućnost da se Teri preseli u Lisabon i zaigra za Sporting, dok je treća opcija možda i najrealnija, a tiče se ostanka u Birmingemu.

U poslednja dva dana zavrtela se ponovo priča da Stiv Brus želi nastavak saradnje sa bivšim kapitenom Čelsija. Aston Vila mu nudi ugovor samo tri meseca pošto je prethodni istekao, a ako se zna da je Džon Teri u prošlosti odbijao put na daleke destinacije poput SAD-a i Kine, možda opet prevagne želja da nastavi da igra na Ostrvu i tu završi karijeru.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar