Видео: Њемачки Варди живи свој сан...!

Али је задржао старе навике: Иста соба и другари, важно је после тренинга имати нормалан живот! "Први пут када сам дошао у Хановер, само сам бацио поглед на свлачионице и колико има просторија. Пробудио сам се ујутру и помослио - данас сам стварно фудбалер", каже Хендрик Вејдант.

Фудбал 07.09.2018 | 13:00
Видео: Њемачки Варди живи свој сан...!
Пре четири године у четвротом рангу такмичења, а у понедељак први професионални уговор (до 2022) у каријери са пуне 23 године. Хендрик Вејдант живи свој сан, али је решио да ништа не промени у свом животу. Одлучио је да и даље дели собу са својим досадашњим цимерима, заврши студије и своју стару животну причу.

А на терену су сви зачуђени могућностима снажног голгетера, високог 195 центиметара, који је пре само два дана постао фудбалски професионалац.

"Када сам на терену трудим се да играм најјаче што могу. Невероватно је када сте током целе године седели у фотељи и гледали Бундеслигу, а онда сте одједном ви на ТВ-у!", преноси Вејдант своје прве импресије за Билд.

Млади фудбалер ће и даље делити стан са својим доскорашњим саиграчима из четвртолигаша Егесторфа Јаником Олеманом и Торбен Енгелкингом.

"Волим да се дружим са својим цимерима. Лепо је вратити се после тренига и имати нормалан живот. Живим свој сан, али и даље имам свој стари живот, исти факултет, исте пријатеље", каже Вејдант.

Пословне студије су при крају, дипломски рад је спреман, а испит је заказан за крај септембра.

"Срећан сам што ћу стећи нешто чему сам посветио много времена у последње три година. Код мене се никада није постављало питање да ли ћу завршити започети посао".

Првотимац Хановера признаје да је био нервозан на дебију, којем је присуствовала његова сестра, али и бивши саиграчи из аматерског клуба.

"Било је лудо. Док нисам имао 18 година само сам желео да на селу играм фудбал са другарима. Први пут када сам дошао у Хановер само сам бацио поглед на свлачионице и колико има просторија. Пробудио сам се ујутру и помослио - данас сам стварно фудбалер", закључио Вејдант.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар