Настасић одлучио: Нећу са Крстајићем!

Српски интернационалац "преломио" да се до даљег не одазива позивима селектора.

Фудбал 05.09.2018 | 18:15
Настасић одлучио: Нећу са Крстајићем!
Прво окупљање репрезентације после Мундијала протиче очекивано бурно!

Док је у Старој Пазови мир, иако је конференција селектора Младена Крстајића била "ватрена", јер је индиректно потврдио да је "Лука Миливојевић хтео да направи пуч у Русији", играчи које селектор није позвао отворено су рекли шта имају.

Тачније, док је Владимир Стојковић (бар јавно) мирно поднео одлуку да не буде позван, поруком да "само жели све најбоље орловима", Лука Миливојевић у среду је отворено рекао да Крстајић "лаже да је он хтео да направи пуч".

Практично истовремено, у немачким медијима осванула је изјава Матије Настасића, штопера чији је изостанак са списка такође изазвао велику пажњу, с обзиром на то да га Крстајић није позвао иако је пред Мундијал и његово "прецртавање" рекао следеће:

"Мене душа боли за Матију Настасића, којег, можда, и највише волим. Шта ћу... Причам вам из душе, можда никад нисам био овако отворен".

Док се репрезентација и овог септембра спрема без Настасића (25), штопер Шалкеа је здрав и прав из Немачке поручио да нема намеру да сарађује са Крстајићем.

"Селектор Крстајић и ја немамо контакт. Последњи пут нисмо комуницирали како би требало. Одлучио сам да је боље да тренирам са Шалкеом и да останем у свом тиму", рекао је млади српски интернационалац, од кога је очекивано да у наредној деценији буде један од стубова игре Србије.

Настасић је рекао да га је дубоко разочарало то што му се Крстајић није лично обратио, што је селектор на конференцији у понедељак и потврдио, објашњењем да није лично позивао играче на које није рачунао у овом прозору.

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Селектора

06.09.2018 18:00

Крстајица сто прије истерат са клупе. Ријесите се тог смица висе ! Докле ???????????? Ста јос ??????????? ФСС срамота ста радите, бламирате Србију и спорт.

ОДГОВОРИТЕ