Nastasić odlučio: Neću sa Krstajićem!

Srpski internacionalac "prelomio" da se do daljeg ne odaziva pozivima selektora.

Fudbal 05.09.2018 | 18:15
Nastasić odlučio: Neću sa Krstajićem!
Prvo okupljanje reprezentacije posle Mundijala protiče očekivano burno!

Dok je u Staroj Pazovi mir, iako je konferencija selektora Mladena Krstajića bila "vatrena", jer je indirektno potvrdio da je "Luka Milivojević hteo da napravi puč u Rusiji", igrači koje selektor nije pozvao otvoreno su rekli šta imaju.

Tačnije, dok je Vladimir Stojković (bar javno) mirno podneo odluku da ne bude pozvan, porukom da "samo želi sve najbolje orlovima", Luka Milivojević u sredu je otvoreno rekao da Krstajić "laže da je on hteo da napravi puč".

Praktično istovremeno, u nemačkim medijima osvanula je izjava Matije Nastasića, štopera čiji je izostanak sa spiska takođe izazvao veliku pažnju, s obzirom na to da ga Krstajić nije pozvao iako je pred Mundijal i njegovo "precrtavanje" rekao sledeće:

"Mene duša boli za Matiju Nastasića, kojeg, možda, i najviše volim. Šta ću... Pričam vam iz duše, možda nikad nisam bio ovako otvoren".

Dok se reprezentacija i ovog septembra sprema bez Nastasića (25), štoper Šalkea je zdrav i prav iz Nemačke poručio da nema nameru da sarađuje sa Krstajićem.

"Selektor Krstajić i ja nemamo kontakt. Poslednji put nismo komunicirali kako bi trebalo. Odlučio sam da je bolje da treniram sa Šalkeom i da ostanem u svom timu", rekao je mladi srpski internacionalac, od koga je očekivano da u narednoj deceniji bude jedan od stubova igre Srbije.

Nastasić je rekao da ga je duboko razočaralo to što mu se Krstajić nije lično obratio, što je selektor na konferenciji u ponedeljak i potvrdio, objašnjenjem da nije lično pozivao igrače na koje nije računao u ovom prozoru.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Selektora

06.09.2018 18:00

Krstajica sto prije isterat sa klupe. Rijesite se tog smica vise ! Dokle ???????????? Sta jos ??????????? FSS sramota sta radite, blamirate Srbiju i sport.

ODGOVORITE