ЛШ: Ливерпул или ПСЖ, чији је списак јачи?

Видели смо кога су лиценцирали Црвена звезда и Наполи, а ево и ко ће у Лиги шампиона играти за Ливерпул и Пари Сен Жермен.

Фудбал 05.09.2018 | 11:00
ЛШ: Ливерпул или ПСЖ, чији је списак јачи?
До понедељка у поноћ био је рок да клубови пошаљу спискове фудбалера које су лиценцирали за групну фазу Лиге шампиона. Већ сте могли да читате кога су изабрали Владан Милојевић и Карло Анћелоти, а ево и шта су одлучили Јирген Клоп и Томас Тухел.

Нема сумње да је Група Ц, у којој су Црвена звезда, Наполи, Ливерпул и Пари Сен Жермен једна од најјачих и најатрактивнијих, Посебно када се погледају имена играча Ливерпула и ПСЖ-а.

Све утакмице ове групе, као и других, моћи ћете да гледате у ексклузивним преносима на каналима ТВ Арена Спорт.

ЛИВЕРПУЛ

голмани: Алисон Бекер, Симон Мињоле.

одбрана: Натанијел Клајн, Виржил Ван Дајк, Дејан Ловрен, Алберто Морено, Енди Робертсон, Џоел Матип,

везни ред: Фабињо, Жоржињо Вајналдум, Џејмс Милнер, Наби Кеита, Садио Мане, Џордан Хендерсон, Адам Лалана, Ђердан Шаћири,

нападачи: Роберто Фирмино, Мохамед Салах, Данијел Стариџ, Дивок Ориги, Доминик Соланке.

"Редси" су објавили само списак играча на А листи, пошто Б листа на којој се налазе млади фудбалери поникли у клубу може да буде мењана пред сваку утакмицу. На њој су и двојица који имају право да буду на А листи - Џо Гомез и Трент Александер-Арнолд - и они ће сигурно конкурисати за место међу 18 најбољих.

ПСЖ

голмани: Ђанлуиђи Буфон, Алфонс Ареола, Гарисон Иносент*, Себастијан Сибоа,

одбрана: Тијаго Силва, Преснел Кимпембе, Тило Керер, Маркињос, Томас Муније, Дани Алвеш, Жуан Бернат, Лавин Курзава, Колин Дагба*, Кевин Риман, Стенли Нсоки*, Лоик Мбе Со*, Муса Сисако*, Артур Загре*, Алек Жорген*,

везни ред: Марко Верати, Ласана Диара, Кристофер Нкунку, Адриен Рабио, Антоан Бернде*, Јасин Адли*, Азедин Туфики*,

нападачи: Килијан Мбапе, Единсон Кавани, Нејмар, Анхел Ди Марија, Ерик Максим Чупо-Мотинг, Тимоти Веа*, Жулијан Дракслер, Муса Диаби*.

Играчи са * поред имена су на Б листи.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар