LŠ: Liverpul ili PSŽ, čiji je spisak jači?

Videli smo koga su licencirali Crvena zvezda i Napoli, a evo i ko će u Ligi šampiona igrati za Liverpul i Pari Sen Žermen.

Fudbal 05.09.2018 | 11:00
LŠ: Liverpul ili PSŽ, čiji je spisak jači?
Do ponedeljka u ponoć bio je rok da klubovi pošalju spiskove fudbalera koje su licencirali za grupnu fazu Lige šampiona. Već ste mogli da čitate koga su izabrali Vladan Milojević i Karlo Anćeloti, a evo i šta su odlučili Jirgen Klop i Tomas Tuhel.

Nema sumnje da je Grupa C, u kojoj su Crvena zvezda, Napoli, Liverpul i Pari Sen Žermen jedna od najjačih i najatraktivnijih, Posebno kada se pogledaju imena igrača Liverpula i PSŽ-a.

Sve utakmice ove grupe, kao i drugih, moći ćete da gledate u ekskluzivnim prenosima na kanalima TV Arena Sport.

LIVERPUL

golmani: Alison Beker, Simon Minjole.

odbrana: Natanijel Klajn, Viržil Van Dajk, Dejan Lovren, Alberto Moreno, Endi Robertson, Džoel Matip,

vezni red: Fabinjo, Žoržinjo Vajnaldum, Džejms Milner, Nabi Keita, Sadio Mane, Džordan Henderson, Adam Lalana, Đerdan Šaćiri,

napadači: Roberto Firmino, Mohamed Salah, Danijel Staridž, Divok Origi, Dominik Solanke.

"Redsi" su objavili samo spisak igrača na A listi, pošto B lista na kojoj se nalaze mladi fudbaleri ponikli u klubu može da bude menjana pred svaku utakmicu. Na njoj su i dvojica koji imaju pravo da budu na A listi - Džo Gomez i Trent Aleksander-Arnold - i oni će sigurno konkurisati za mesto među 18 najboljih.

PSŽ

golmani: Đanluiđi Bufon, Alfons Areola, Garison Inosent*, Sebastijan Siboa,

odbrana: Tijago Silva, Presnel Kimpembe, Tilo Kerer, Markinjos, Tomas Munije, Dani Alveš, Žuan Bernat, Lavin Kurzava, Kolin Dagba*, Kevin Riman, Stenli Nsoki*, Loik Mbe So*, Musa Sisako*, Artur Zagre*, Alek Žorgen*,

vezni red: Marko Verati, Lasana Diara, Kristofer Nkunku, Adrien Rabio, Antoan Bernde*, Jasin Adli*, Azedin Tufiki*,

napadači: Kilijan Mbape, Edinson Kavani, Nejmar, Anhel Di Marija, Erik Maksim Čupo-Moting, Timoti Vea*, Žulijan Draksler, Musa Diabi*.

Igrači sa * pored imena su na B listi.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar