Вејновић: Нисам намјештао, ићи ћу на полиграф!

“Неки резутати су сумњиви, али шта кад тренер против Сарајева постави формацију у којој никад нисмо играли. Рекао сам да ћемо изгубити 10:0”, рекао је штопер Звијезде 09, Немања Вејновић.

Фудбал 05.09.2018 | 10:15
Вејновић: Нисам намјештао, ићи ћу на полиграф!
Премијер лигу БиХ потреса велика афера око намјештања у такмице Звијезде 09.

Челни људи овог премијерлигаша пријавили су своје играче полицији и ФСБИХ због сумњи у намјештање резултата, а главни осумњичени су Ибрахим Шкахић и Немања Вејновић.

Шкахић се бранио директно оптуживши саиграча Немању Вејновића да је њему и другим играчима нудио да намјештају утакмице, а сада се огласио и сам Вејновић.

Он је у изјави за “Независне новине” демантовао оптужбе о намјештању резултата, те истакао да се никада није кладио на утакмцие свог клуба, нити је то чинио неко у његово име.

"Нема ни трунке истине у наводима и оптужбама које ми стављају на терет. Нисам ништа намјестио. Одговорно тврдим да нико у моје име, нити сам ја лично уплатио било какав листић везано за утакмице Звијезде 09. Спреман сам ићи на полиграф, на суд, у полицију или било коју институцију да докажем своју невиност. Наравно да су неки резултати сумњиви, али шта очекивати када тренер напримјер против Сарајева, једне од најјачих екипа у БиХ, постави нашу формацију игре 3-5-2, а да притом никада раније нисмо одрадили нити један једини тренинг у тој формацији. Рекао сам да ћемо изгубити 10:0, али то су рекли и сви други који се имало разумију у фудбал", рекао  је Вејновић за “Независне новине”.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар