Јуве и Реал трампе Бразилце?!

Такви гласови стижу из Торина…

Фудбал 06.09.2018 | 16:00
Јуве и Реал трампе Бразилце?!
Торински спортски дневник Тутоспорт је јутрос лансирао бомбастичну вест да би Јувентус и Реал Мадрид у јануару могли да трампе бразилске леве бекове Марсела и Алекс Сандра.

Звучи нереално, поготово за јануарски прелазни рок у којем се тако велике ствари обично не дешавају, алиТутоспорт тврди да је могуће. Додуше, овај медиј је често у служби клуба као његово гласило и често уме да пласира оно што Јувентусови навијачи желе да чују.

Није тајна да Јувентус од летос жели Марсела као решење на левом беку, а Тутоспорт се позива на своје изворе и тврди да и Бразилац из Реала жели у Јувентус. Разлог је Кристијано Роналдо. Њих двојица су јако добри пријатељи и Португалац га је наводно убедио да би му у Јувентусу било боље него у Реалу. Наводно ниМарсело није задовољан сарадњом са новим тренером Лопетегијем који га је против Ђироне заменио у 60. минуту што се никако није допало Бразилцу. Да ли је то довољан разлог да напусти клуб после десетак година, видећемо…

Јувентусу је леви бек потребан јер очигледно да Алегри не верује довољно у Алекса Сандра. Јувентус се каје што није продао Бразилца у Челси и ПСЖ када је могао, а како нема договора о новом уговору, трансфер је известан. Зато би Италијани понудили млађег и тржишно вреднијег Алекса Сандра за Марсела и надају се да би Реал прихватио.

Ипак, ако заиста и дође до Марселовог одласка, Реал Мадрид ће се окренути Маркосу Алонсу из Челсија који је већ неко време њихова мета. Алекс Сандро за сада није био у кругу потенцијалних појачања… Тешко ће Јувентус остварити овај сценарио. Али, нико им није давао ни шансе да ће довести Роналда, па су направили трансфер године.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар