Juve i Real trampe Brazilce?!

Takvi glasovi stižu iz Torina…

Fudbal 06.09.2018 | 16:00
Juve i Real trampe Brazilce?!
Torinski sportski dnevnik Tutosport je jutros lansirao bombastičnu vest da bi Juventus i Real Madrid u januaru mogli da trampe brazilske leve bekove Marsela i Aleks Sandra.

Zvuči nerealno, pogotovo za januarski prelazni rok u kojem se tako velike stvari obično ne dešavaju, aliTutosport tvrdi da je moguće. Doduše, ovaj medij je često u službi kluba kao njegovo glasilo i često ume da plasira ono što Juventusovi navijači žele da čuju.

Nije tajna da Juventus od letos želi Marsela kao rešenje na levom beku, a Tutosport se poziva na svoje izvore i tvrdi da i Brazilac iz Reala želi u Juventus. Razlog je Kristijano Ronaldo. Njih dvojica su jako dobri prijatelji i Portugalac ga je navodno ubedio da bi mu u Juventusu bilo bolje nego u Realu. Navodno niMarselo nije zadovoljan saradnjom sa novim trenerom Lopetegijem koji ga je protiv Đirone zamenio u 60. minutu što se nikako nije dopalo Brazilcu. Da li je to dovoljan razlog da napusti klub posle desetak godina, videćemo…

Juventusu je levi bek potreban jer očigledno da Alegri ne veruje dovoljno u Aleksa Sandra. Juventus se kaje što nije prodao Brazilca u Čelsi i PSŽ kada je mogao, a kako nema dogovora o novom ugovoru, transfer je izvestan. Zato bi Italijani ponudili mlađeg i tržišno vrednijeg Aleksa Sandra za Marsela i nadaju se da bi Real prihvatio.

Ipak, ako zaista i dođe do Marselovog odlaska, Real Madrid će se okrenuti Markosu Alonsu iz Čelsija koji je već neko vreme njihova meta. Aleks Sandro za sada nije bio u krugu potencijalnih pojačanja… Teško će Juventus ostvariti ovaj scenario. Ali, niko im nije davao ni šanse da će dovesti Ronalda, pa su napravili transfer godine.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar