Мората о никад тежој сезони и пропуштеном Мудијалу...

Била је катастрофа, нисам знао где се налазим! „Нисам имао добру сезону иза себе и селектор је донео одлуку. Не кривим Лопетегија што ме није водио у Русију“, каже голгетер Плаваца.

Фудбал 06.09.2018 | 15:00
Мората о никад тежој сезони и пропуштеном Мудијалу...
Нападач Челсија Алваро Мората вратио се у национални тим Шпаније, након што је прескочио наступ на Мундијалу у Русији.

Нови стратег Фурије Луис Енрике уврстио је голгетера лондонских Плаваца на свој први списак, иако је ове сезоне постигао само један гол на четири утакмице. Острвски медији су већ најавили да би у наредној утакмици, после репрезентативне паузе, улогу стартера могао да преузме Оливије Жиру.

"Прошле године нисам био срећан, све је било катастрофа. Напустио сам земљу и нисам знао где сам. То што нисам ишао на Мундијал ми је тешко пало. Нисам имао добру сезону иза себе и селектор је донео одлуку. Не кривим Лопетегија што ме није водио у Русију. Желим му све најбоље у Реал Мадриду. Био је то тежак период, гледате Мундијал на телевизији, а то је био ваш сан. Постоји много ствари за побољшање у националном тиму, али ако урадимо оно што селектор жели, поново ћемо побеђивати", рекао је Мората.

Црвена фурија започиње наступ у Лиги нација. Прво ће 8. септембра одмерити снаге са Енглеском, док ће јој три дана касније противник бити Хрватска.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар