Morata o nikad težoj sezoni i propuštenom Mudijalu...

Bila je katastrofa, nisam znao gde se nalazim! „Nisam imao dobru sezonu iza sebe i selektor je doneo odluku. Ne krivim Lopetegija što me nije vodio u Rusiju“, kaže golgeter Plavaca.

Fudbal 06.09.2018 | 15:00
Morata o nikad težoj sezoni i propuštenom Mudijalu...
Napadač Čelsija Alvaro Morata vratio se u nacionalni tim Španije, nakon što je preskočio nastup na Mundijalu u Rusiji.

Novi strateg Furije Luis Enrike uvrstio je golgetera londonskih Plavaca na svoj prvi spisak, iako je ove sezone postigao samo jedan gol na četiri utakmice. Ostrvski mediji su već najavili da bi u narednoj utakmici, posle reprezentativne pauze, ulogu startera mogao da preuzme Olivije Žiru.

"Prošle godine nisam bio srećan, sve je bilo katastrofa. Napustio sam zemlju i nisam znao gde sam. To što nisam išao na Mundijal mi je teško palo. Nisam imao dobru sezonu iza sebe i selektor je doneo odluku. Ne krivim Lopetegija što me nije vodio u Rusiju. Želim mu sve najbolje u Real Madridu. Bio je to težak period, gledate Mundijal na televiziji, a to je bio vaš san. Postoji mnogo stvari za poboljšanje u nacionalnom timu, ali ako uradimo ono što selektor želi, ponovo ćemo pobeđivati", rekao je Morata.

Crvena furija započinje nastup u Ligi nacija. Prvo će 8. septembra odmeriti snage sa Engleskom, dok će joj tri dana kasnije protivnik biti Hrvatska.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar