Политика је најбољи бизнис?!

Предсједник Народне скупштине Републике Српске и замјеник предсједника ДНС-а Недељко Чубриловић постао је власник стана од стотињак квадрата у елитном насељу "Београд на води", преноси портал Инфомедиабалкан, тврдећи да је ово трећи стан у власништву Чубриловића у Београда.

Република Српска 03.09.2018 | 23:07
Политика је најбољи бизнис?!
Друга два стана налазе се на Новом Београду, преко пута “Арене” (Булевар Арсенија Чарнојевића) и на Врачару (Крунска улица).

Стан на Новом Београду је 70 м2 и вриједи 210.000 евра, док је на Врачару нешто комотнији - величина му је 90 м2, а вриједност цца 250 хиљада евра.

Имовина Чубриловића, према писању блогера Слободана Васковића вриједи око 9,5 милиона КМ у три објекта у Бањалуци, плус још неколико зградица и пословних простора, чији је власник предсједник НС РС.

У имовинском картону (хттпс://имовинаполитицара.цин.ба/профил.пхп?профил=66) Чубриловић има стан у Бања Луци врједан 500 хиљада КМ и стан у Будви у Црној Гори вриједан 60 хиљада КМ.

Његов син у Бања Луци има стан и три пословна простора.

Ово је још једна потврда да је политика најуноснији бизнис.

(БН/Инфомедиабалкан)

Коментари / 51

Оставите коментар
Name

Уживанција

03.09.2018 21:34

Док је РС бит ће репе. Зато се сви у њу куну ..Наравно да су и најгрлатији у њеној одбрани да опстане ..РС не ваде из уста .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Весна

04.09.2018 00:12

ЦУБРИЛОВИЦУ,Минирао си на Скупстини да се чује глас ПРАВДА ЗА ДАВИДА,иако је став твоје странке био да се одржи скупстина Ти ниси дао!Сада ћеш да видиш шта те слиједи.

Name

децко

04.09.2018 05:24

Ниста не слиједи... слиједи узивање на Београду на води, а кад му то досади "скокнути" це мало до Грне Горе на море! Син има3 пословна простора мозе радити ста позели, а тата и ако оде у пензију -заслузио је! Вриједно је радио за своју породицу!

Name

Крајина

04.09.2018 06:08

Ако небуде цубре И додика нема РС, ха ха ха ха ха ха ха Набил по 30 биједника у комунлна предузеца да гласају ПА кад крену прве кисе куци Тако 12 год

Name

Мк

04.09.2018 07:31

СВЕ ПАРЕ СУ ИЗВУКЛИ ИЗ Р.СРПСКЕ И ОЈАДИЛИ ЈЕ ДО ГОЛЕ КОЖЕ И ИМАЈУ ОБРАЗА И ДАЉЕ ГЛУМИТИ РОДОЉУБЕ И БРАНИОЦЕ СРПСКОГ НАРОДА .ПА ТО ЈЕ САМО НОРМАЛНО КОД СРБА.

Name

xxл

04.09.2018 08:54

Браво Недјељко, тако то раде прави економисти, тако то ради права странка, коме цете купити ако нецете себи.....јос сада кад народ подрзи господина Радовица из Нове банке, тек тада цете моци куповати јос некретнина........

Name

Типтроник

03.09.2018 21:41

Политика је једини исплатив бизнис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила

04.09.2018 04:46

Ста казу? РИЈЕЦ ЈЕ РИЈЕЦ. ЗЕМЉО ОТВОРИ СЕ !!!

Name

Скептик

04.09.2018 05:43

како овај криминалац није у затвору? хајмо имовински картон на сунце!

Name

Ре Типтроник

04.09.2018 06:04

Да ли је у протеклих година бизнис успио да овлада ПОЛИТИКОМ? Заради па владај: Политика-медији-бизнис у глобалном друштву и у РС расправља о власништву над медијима као изворишту економске и политичке моћи у друштвима на глобалном нивоу. МЕДИЈЕ схватамо као економске и политичке институције, а не само као посредника у преносу информација, као и од тезе да су глобални медији дио ТРОУГЛА политика-медији-јавност. Ако облике медијског власништва ставимо у контекст глобалног и локалног, одговорно се тврди како данашњи глобални медији нису само интерпретатори стварности већ и њезини изравни креатори те анализира посредни утјецај медијског власништва на друштвено-политичке промјене. У транснационалном систему нормативна регулатива промовише прије свега слободну трговину, а далеко мање (или никако) слободу говора, тако да су глобални медији више индустрија и бизнис, а мање институције демократског друштва. Политика и медији егзистирју кроз четири процеса: глобализација медијских компанија, глобализација медијских форми, глобализација медијских садржаја те глобализација медијских учинака. Посебно је битна спреге медија, бизниса и политике на глобалном и локалном нивоу. Посљедица тога је то што данашњом информационом сфером доминира девет медијских гиганата: Тиме Wарнер, Диснеy, Бертелсманн, Виацом, Неwс Цорпоратион, Сонy, ТЦИ, Вивенди и НБЦ. А ко данас влада и шири лажи у РС. Па наравно плаченичке ТВ. Оне никад нећ објавити ДА СЕ ТРЕНУТНА ВЛАСТ И ПОЗИЦИЈА ТОЛИКО ОБОГАТИЛА НА РАЧУН НАРОДА ДА ВИШЕ "Н МОЖЕ ДИСАТИ", А КАМОЛИ НАПУСТИТИ ФОТЕЉЕ- НЕ МОГУ СЕ ОТРГНУТИ ОД ЛОВЕ КОЈУ ТРЕБА И ДАЉЕ "ГОМИЛАТИ" У СВОЈИМ БАНКОВНИМ РАЧУНИМА И НЕКРЕТНИНАМА. Па није ни чудо да управо кроз лажне информације имамо "велчање" Миле, Бсе, Павића, Чубриловића.......ИМАМО НА СЦЕНИ ПАРОЛУ ОНИ СУ ТИ КОЈИ ТРЕБА ДА НАСТАВЕ ВЛАДАВИНУ ( да нико ни једном рјечју не наводи да је доста пљчке таквих и да је потребно да оду са РС сцене). Бизнис влада у политици кроз ЛАЖЉИВЕ МЕДИЈЕ- они су ти који ГРАДЕ ЛАЖНУ СЛИКУ О БУДУЋНОСТИ ЗА СВЕ НАС У РС.

Name

Реторта

04.09.2018 06:52

Поштен и способан човјек је принудјен да тражи излаз из овог лудила!

Name

Буба

04.09.2018 14:02

То је тооо!!! Политикаа најјаци бизнис на балкану!! Зло 21 вијека !!! Има ли краја !! Кад це закон и правна дрзава овдје да зазиви па криминалце у затворе и одузимање имовине !! Опоравак це трајати 50 година од овога лоповлука свјетских размјера !!! На покрадена предузеца ставили мртве људе за стецајне управнике па то је врх врхова на балкану!!!!

Name

абоб

04.09.2018 14:05

Скуппп ли је та његова ријец !!! Дебело је наплатио ријец !! Ова скупстина је најсрамотнија скупстина српскога рода у историји ! Какав неморал бахацење улоупотребе и ста све јос фуј фуј политико ненародна нељудска

Name

Милко

03.09.2018 21:53

Сад це опет ДНС ботови да пису коментаре типа "ДНС је партија која мисли на народ" и слицне глупости.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милка ДНС

04.09.2018 00:07

ДНС није Недељко Чубриловић..... ДНС су многи поштени људи,као сто су господин Драгутин Родиц и остали чланови и функционери који живе од плате и часно бране интересе РС

Name

Ре Милка

04.09.2018 06:10

Драгутин Родић је вук у јањећој кожи, тај би те прогутао ко кап воде на длану.

Name

дубица

04.09.2018 08:55

А тек онај папак из Дубице сто је досао из СДС у ДНС, ста тај имовине и станова има......

Name

Боле

04.09.2018 12:48

Џаба му труд све ћемо му одузети послије ових избота

Name

Србска сиротиња

03.09.2018 21:58

Ајде барем да и од нас Срба неко буде успјесан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

децко

04.09.2018 05:25

Е сиротињо... увијек цес с таквим размисљањем бити сиротиња!

Name

Робин худ

03.09.2018 22:02

Свргнути говна и све отети и вратити народу и затворити дозивотно битанге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

М

04.09.2018 00:07

Тако Робине

Name

Боб

04.09.2018 04:16

Тако је Робине, брате!

Name

ре робy

04.09.2018 04:29

Управо тако,сабрати плате које је зарадио и остало вратити народу.

Name

Турбо робин

04.09.2018 05:43

Какво сабирање плата, све одузети. Цијело вријеме је само крао, а остатак времена је смисљао ста да укаде. И на заслузени одмор у влазну целију.

Name

А

04.09.2018 06:09

Ком народу да вратимо? Овом што има више од њега или мало мање, можда нама што не силазимо с ових тастатура, коме? Појасните мало

Name

Ре РОБИН ХУД

04.09.2018 06:35

Слажем се у потпуности са тобом.Избори су ствар народа. Одлука је у рукама народа. Ако народ окрене леђа тој ватри и спржи дупе, онда ће тај исти народ морати да сједи на пликовима. Дефинишем 'народ' као групу која задовољава два појединачно нужна и заједно довољна услова: а) услов политичке историје: група је установила историју заједничке политичке сарадње дијелечи државу (легитимну или не) у блиској прошлости, и б) услов политичког капацитета: група посједује способност да данас реконституише и одржи легитимну државу на њиховој територији.. Ништа није тако горко за народ, него лећи слободан и пробудити се као роб." Никада не смије човјек, нити народ, мислити да је дошао крај. Губитак посједа лако надокнадимо. За друге губитке нас утјеши вријеме. Само једно зло је неизљечиво - ако народ сам дигне руке од себе / ДА ПОНОВО ПОДРЖИ МИЛУ, БИСУ, ПАВИЋА,ЧУБРУ...И СВЕ ЊИХОВЕ ПОСЛУШНИКЕ. Нужно постоји, у свакој власти, моћ против које нема призива, и која се, из тог разлога, може звати сувереном, и неконтролисаном .Можда би неки политичар, који није размотрио са довољно прецизности наш политички систем, одговорио да је, у нашем режиму, суверена власт повјерена уставима . ОВОГ У РС НЕМА. КОЈИ УСТАВ; КОЈИ ЗАКОН...Постоји само доминација НАТУРЕНИХ УСТАВА, ЗАКОНА... Ово мишљење приближава се један корак истини, али је не достиже. Истина је да, у нашем режиму, саверена, апсолутна, и неконтролисана власт остаје изван свог народа - ОНА ГА ЗАГЛУПЉУЈЕ, ВРИЈЕЂА И БАЦА У БЕЗНАЂЕ. Како су наши устави супериорни у односу на наша законодавства, тако је и народ суверен у односу на наше уставе. Заиста, супериорност, у овом посљедњем примјеру, много је већа; јер народ посједује над нашим уставом, контролу у чину, као и у праву. Посљедица је да народ може промијенити уставе када год и како год желе. Ово је право које им не може ускратити ни једна успостављена институција. А шта наше ВЛАДАЈУЋЕ ИНСТИТУЦИЈ РАДЕ.....НАМЕЋУ ВОЉУ НАРОДУ БЕЗ ЊЕГА САМОГ, ШИРЕЋИ ПАРОЛУ"МИ НА ВЛАСТИ НАЈБОЉ ЗНАМО ШТА ЈЕ ДОБРО ЗА РС". Народ као цјелина не постоји. Сва разграничења којих се дохватимо како бисмо га одредили, увијек потиру чињенице. Језик, држављанство, култура, заједничка судбина – ништа се од тога не подудара, већ се преклапа. Народ и држава се не поклапају, као што се не поклапају ни језик и заједничка судбина и култура. / Народ се не може претворити у појединца. Народ не може херојски да изгине, не може бити злочинац, не може морално или неморално поступати; ТО МОГУ САМО ПОЈЕДИНИ ПРИПАДНИЦИ ТОГ НАРОДА. Народ као цјелина не може бити ни крив ни невин, било у законском, у политичком (овдје одговорни починиоци могу бити само грађани одређене државе), или у моралном смислу. Категорички суд о народу увијек је неправедан, јер подразумјева лажну супстанцијализацију и за посљедицу има потцјењивање човјека као индивидуе. Народи што овдје живе, тек што су изашли из једног кафеза, препали су се слободе, па потрчали у други. Онај је био заједнички. И туђ им. И наметнут. Сад има свако свој. По мјери власисте душе - А НАРОДНУ ДУШУ САДА ТРУЈУ ОВИ НА ВЛАСТИ И ЊИХОВЕ ОГАВНО КОРУМПИРАНЕ ИНСТИТУЦИЈЕ.

Name

Xесер

03.09.2018 22:11

А ви само гласајте и гласајте, биће пара за још станова и луксузних аутомобила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан БЛ

03.09.2018 22:12

Власник је три фирме у БЛ,једна од њих је ТриКоп која ради све за Интеграл,а ЦУБРО набацује послове у АутоПутевима Интегралу,односно ТриоКопу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

памет

03.09.2018 22:15

То је за јавност а ста све има фирме камионе авионе на трецим лицима то је цудо цовјек је од 86 године у политици био тад неки управник бањалуке или тако несто и онда му у рату уопала касика У МЕД ИТД МИЛИОН ПО МИЛИОН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реган

03.09.2018 22:16

Овај има пуно висе и имаце јос док је овог глупог народа који воли косовски мит а вецина носи пластицне кинеске гаце од 1,5 КМ из Фис-а,и гдје је просјек броја зуба у глави 7

ОДГОВОРИТЕ
Name

сина

04.09.2018 01:53

хахахахаха...бас тако...број зуба у глави 7.

Name

Ре

03.09.2018 22:18

Откуд чубриловићу толики станови силни по свим државама балкана, шта ће му то. човеку је довољан један стан за живот, што смо толико проклети, колики ј људски век, зашто политичари толико грабе од народа, хоће ли то можда кад умру понети са собом у гроб.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

04.09.2018 06:24

Зар у Будви има станова за 60.000 КМ?

Name

ре

04.09.2018 07:28

Јеси ти то његов адвокат, лепо пише да је стан у Будви 60000 евра, у БЛ 500000КМ. Два стана у БФ по 210.000 и 250.000 евра. Силни пословни простори, банковни рачуни, и ко зна шта све не.

Name

Дрр мрр

03.09.2018 23:02

Зато народ нема за хљеба и бјезе из РС.И нека неко казе ДНС добра странка јест у пм добра све сама лоповија.Толике године су у коалицији са СНСД,СП и видимо до цега су довели народ.Зато сад Цубриловиц Павиц,Милокрад,онај пинокио Дјокиц итд имају милионе а ти глупи народе паси траву.Цисто сумњам да це се овде народ икада дозвати памети.Ко год да додје на власт после избора,неце ваљати јер сви су били на власти и никад ниста није цвјетало осим лоповлука.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Будала као и ти

03.09.2018 23:53

Образ ђон.А народ.... ћути.Јебо те,никада ми неће бити јасно одакле ови људи у нашим животима.А вјеројатно ни они не знају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

М

04.09.2018 00:07

Дабогда се удавили у украденим парама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мука

04.09.2018 05:28

Најгоре је бити папак.

Name

ДНС Сипово

04.09.2018 00:13

ХИТНО ДА СЕ ИЗБАЦИ ИЗ ДНС-а ДОДИКОВ ПОЛТРОН ЧУБРИЛОВИЋ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Куки

04.09.2018 06:47

хехе, који си ти лик. Насмија ме.

Name

Хе хе

04.09.2018 04:27

РИЈЕЧ ЈЕ РИЈЕЧ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Политицкенпаетије

04.09.2018 04:59

Они немају странку због политике....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирјана

04.09.2018 05:36

Био јадо директор водовода и канализације,шлихтао се уз кога год виђенијег је могао,како та врста људи нема ни мало образа.

Name

куки

04.09.2018 06:51

Мирјана, нема образа у политици, само интерес. На жалост, на нашим просторима 100% лични, у уредјенијим земљама 80-90%.

Name

ВРС

04.09.2018 06:07

Снајка остала на послу , можда је и напредовала тако то раде поштењачине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

комсија

04.09.2018 07:13

пјеваци су јос на бојем полозају јер сто имају сто висе корисника алколизарини или дрогирани све боље пјевају. Т6 1е брука и срамота ниста није урадио за своје село а толико се обогатио сви на изборе и под хитно закон о поријеклу имовине1111111111.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мира

04.09.2018 07:36

ДНС поклопио сва Јавна предузеца гдје су највеце инвестиције и новац...Српске воде, Ауто путеве, ЈП Путеви,РС ,Зељезнице, Просторно уредјење Градске управе Бања Л.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СвеСкупа

04.09.2018 09:05

Политицари из РС граде Србију са парама из Српске, купују сви редом луксузне станове и за пар година одосе у Србију да зиве и тамо да тросе своје позамасне пензије које це добивати из РС. Омладина иде и насељава запад. Само се питам хоце ли бити нарастаја да раде и уплацују у ПИО, ваља толике пензије обезбједити да би они у Србији узивали. Политицари хвале Српску, јер је она заиста добра, али само за њих. Морамо да схватимо да су политицари власници насих простора. И теско це бити све то исправити онако како најављује Вукота Говедарица. Спорови и тузбе це трајати годинама и на крају це бити:"Ујео вук магарца."

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еуки

04.09.2018 09:41

Ај берем гроздје бирам тамјанику ој Зороооо Зорицеееее...

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

04.09.2018 09:49

ШТА МУ ВРИЈЕДИ КАД ГА ВИДИМ ОДМАХ СЕ СЈЕТИМ НЕКАДАШЊЕГ СРЕЗА А КОЛИКО ЈЕ ОД ТАДА ПРОШЛО.НЕКОМЕ ЈЕ МАЛО И СТО ГОДИНА ДА ЛИЧИ НА НЕШТО.НЕ БИТАН ЛИК.

ОДГОВОРИТЕ