Politika je najbolji biznis?!

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske i zamjenik predsjednika DNS-a Nedeljko Čubrilović postao je vlasnik stana od stotinjak kvadrata u elitnom naselju "Beograd na vodi", prenosi portal Infomediabalkan, tvrdeći da je ovo treći stan u vlasništvu Čubrilovića u Beograda.

Republika Srpska 03.09.2018 | 23:07
Politika je najbolji biznis?!
Druga dva stana nalaze se na Novom Beogradu, preko puta “Arene” (Bulevar Arsenija Čarnojevića) i na Vračaru (Krunska ulica).

Stan na Novom Beogradu je 70 m2 i vrijedi 210.000 evra, dok je na Vračaru nešto komotniji - veličina mu je 90 m2, a vrijednost cca 250 hiljada evra.

Imovina Čubrilovića, prema pisanju blogera Slobodana Vaskovića vrijedi oko 9,5 miliona KM u tri objekta u Banjaluci, plus još nekoliko zgradica i poslovnih prostora, čiji je vlasnik predsjednik NS RS.

U imovinskom kartonu (https://imovinapoliticara.cin.ba/profil.php?profil=66) Čubrilović ima stan u Banja Luci vrjedan 500 hiljada KM i stan u Budvi u Crnoj Gori vrijedan 60 hiljada KM.

Njegov sin u Banja Luci ima stan i tri poslovna prostora.

Ovo je još jedna potvrda da je politika najunosniji biznis.

(BN/Infomediabalkan)

Komentari / 51

Ostavite komentar
Name

Uživancija

03.09.2018 21:34

Dok je RS bit će repe. Zato se svi u nju kunu ..Naravno da su i najgrlatiji u njenoj odbrani da opstane ..RS ne vade iz usta .

ODGOVORITE
Name

Vesna

04.09.2018 00:12

CUBRILOVICU,Minirao si na Skupstini da se čuje glas PRAVDA ZA DAVIDA,iako je stav tvoje stranke bio da se održi skupstina Ti nisi dao!Sada ćeš da vidiš šta te slijedi.

Name

decko

04.09.2018 05:24

Nista ne slijedi... slijedi uzivanje na Beogradu na vodi, a kad mu to dosadi "skoknuti" ce malo do Grne Gore na more! Sin ima3 poslovna prostora moze raditi sta pozeli, a tata i ako ode u penziju -zasluzio je! Vrijedno je radio za svoju porodicu!

Name

Krajina

04.09.2018 06:08

Ako nebude cubre I dodika nema RS, ha ha ha ha ha ha ha Nabil po 30 bijednika u komunlna preduzeca da glasaju PA kad krenu prve kise kuci Tako 12 god

Name

Mk

04.09.2018 07:31

SVE PARE SU IZVUKLI IZ R.SRPSKE I OJADILI JE DO GOLE KOŽE I IMAJU OBRAZA I DALJE GLUMITI RODOLJUBE I BRANIOCE SRPSKOG NARODA .PA TO JE SAMO NORMALNO KOD SRBA.

Name

xxl

04.09.2018 08:54

Bravo Nedjeljko, tako to rade pravi ekonomisti, tako to radi prava stranka, kome cete kupiti ako necete sebi.....jos sada kad narod podrzi gospodina Radovica iz Nove banke, tek tada cete moci kupovati jos nekretnina........

Name

Tiptronik

03.09.2018 21:41

Politika je jedini isplativ biznis.

ODGOVORITE
Name

Mila

04.09.2018 04:46

Sta kazu? RIJEC JE RIJEC. ZEMLJO OTVORI SE !!!

Name

Skeptik

04.09.2018 05:43

kako ovaj kriminalac nije u zatvoru? hajmo imovinski karton na sunce!

Name

Re Tiptronik

04.09.2018 06:04

Da li je u proteklih godina biznis uspio da ovlada POLITIKOM? Zaradi pa vladaj: Politika-mediji-biznis u globalnom društvu i u RS raspravlja o vlasništvu nad medijima kao izvorištu ekonomske i političke moći u društvima na globalnom nivou. MEDIJE shvatamo kao ekonomske i političke institucije, a ne samo kao posrednika u prenosu informacija, kao i od teze da su globalni mediji dio TROUGLA politika-mediji-javnost. Ako oblike medijskog vlasništva stavimo u kontekst globalnog i lokalnog, odgovorno se tvrdi kako današnji globalni mediji nisu samo interpretatori stvarnosti već i njezini izravni kreatori te analizira posredni utjecaj medijskog vlasništva na društveno-političke promjene. U transnacionalnom sistemu normativna regulativa promoviše prije svega slobodnu trgovinu, a daleko manje (ili nikako) slobodu govora, tako da su globalni mediji više industrija i biznis, a manje institucije demokratskog društva. Politika i mediji egzistirju kroz četiri procesa: globalizacija medijskih kompanija, globalizacija medijskih formi, globalizacija medijskih sadržaja te globalizacija medijskih učinaka. Posebno je bitna sprege medija, biznisa i politike na globalnom i lokalnom nivou. Posljedica toga je to što današnjom informacionom sferom dominira devet medijskih giganata: Time Warner, Disney, Bertelsmann, Viacom, News Corporation, Sony, TCI, Vivendi i NBC. A ko danas vlada i širi laži u RS. Pa naravno plačeničke TV. One nikad neć objaviti DA SE TRENUTNA VLAST I POZICIJA TOLIKO OBOGATILA NA RAČUN NARODA DA VIŠE "N MOŽE DISATI", A KAMOLI NAPUSTITI FOTELJE- NE MOGU SE OTRGNUTI OD LOVE KOJU TREBA I DALJE "GOMILATI" U SVOJIM BANKOVNIM RAČUNIMA I NEKRETNINAMA. Pa nije ni čudo da upravo kroz lažne informacije imamo "velčanje" Mile, Bse, Pavića, Čubrilovića.......IMAMO NA SCENI PAROLU ONI SU TI KOJI TREBA DA NASTAVE VLADAVINU ( da niko ni jednom rječju ne navodi da je dosta pljčke takvih i da je potrebno da odu sa RS scene). Biznis vlada u politici kroz LAŽLJIVE MEDIJE- oni su ti koji GRADE LAŽNU SLIKU O BUDUĆNOSTI ZA SVE NAS U RS.

Name

Retorta

04.09.2018 06:52

Pošten i sposoban čovjek je prinudjen da traži izlaz iz ovog ludila!

Name

Buba

04.09.2018 14:02

To je tooo!!! Politikaa najjaci biznis na balkanu!! Zlo 21 vijeka !!! Ima li kraja !! Kad ce zakon i pravna drzava ovdje da zazivi pa kriminalce u zatvore i oduzimanje imovine !! Oporavak ce trajati 50 godina od ovoga lopovluka svjetskih razmjera !!! Na pokradena preduzeca stavili mrtve ljude za stecajne upravnike pa to je vrh vrhova na balkanu!!!!

Name

abob

04.09.2018 14:05

Skuppp li je ta njegova rijec !!! Debelo je naplatio rijec !! Ova skupstina je najsramotnija skupstina srpskoga roda u istoriji ! Kakav nemoral bahacenje uloupotrebe i sta sve jos fuj fuj politiko nenarodna neljudska

Name

Milko

03.09.2018 21:53

Sad ce opet DNS botovi da pisu komentare tipa "DNS je partija koja misli na narod" i slicne gluposti.

ODGOVORITE
Name

Milka DNS

04.09.2018 00:07

DNS nije Nedeljko Čubrilović..... DNS su mnogi pošteni ljudi,kao sto su gospodin Dragutin Rodic i ostali članovi i funkcioneri koji žive od plate i časno brane interese RS

Name

Re Milka

04.09.2018 06:10

Dragutin Rodić je vuk u janjećoj koži, taj bi te progutao ko kap vode na dlanu.

Name

dubica

04.09.2018 08:55

A tek onaj papak iz Dubice sto je dosao iz SDS u DNS, sta taj imovine i stanova ima......

Name

Bole

04.09.2018 12:48

Džaba mu trud sve ćemo mu oduzeti poslije ovih izbota

Name

Srbska sirotinja

03.09.2018 21:58

Ajde barem da i od nas Srba neko bude uspjesan.

ODGOVORITE
Name

decko

04.09.2018 05:25

E sirotinjo... uvijek ces s takvim razmisljanjem biti sirotinja!

Name

Robin hud

03.09.2018 22:02

Svrgnuti govna i sve oteti i vratiti narodu i zatvoriti dozivotno bitange.

ODGOVORITE
Name

M

04.09.2018 00:07

Tako Robine

Name

Bob

04.09.2018 04:16

Tako je Robine, brate!

Name

re roby

04.09.2018 04:29

Upravo tako,sabrati plate koje je zaradio i ostalo vratiti narodu.

Name

Turbo robin

04.09.2018 05:43

Kakvo sabiranje plata, sve oduzeti. Cijelo vrijeme je samo krao, a ostatak vremena je smisljao sta da ukade. I na zasluzeni odmor u vlaznu celiju.

Name

А

04.09.2018 06:09

Ком народу да вратимо? Овом што има више од њега или мало мање, можда нама што не силазимо с ових тастатура, коме? Појасните мало

Name

Re ROBIN HUD

04.09.2018 06:35

Slažem se u potpunosti sa tobom.Izbori su stvar naroda. Odluka je u rukama naroda. Ako narod okrene leđa toj vatri i sprži dupe, onda će taj isti narod morati da sjedi na plikovima. Definišem 'narod' kao grupu koja zadovoljava dva pojedinačno nužna i zajedno dovoljna uslova: a) uslov političke istorije: grupa je ustanovila istoriju zajedničke političke saradnje dijeleči državu (legitimnu ili ne) u bliskoj prošlosti, i b) uslov političkog kapaciteta: grupa posjeduje sposobnost da danas rekonstituiše i održi legitimnu državu na njihovoj teritoriji.. Ništa nije tako gorko za narod, nego leći slobodan i probuditi se kao rob." Nikada ne smije čovjek, niti narod, misliti da je došao kraj. Gubitak posjeda lako nadoknadimo. Za druge gubitke nas utješi vrijeme. Samo jedno zlo je neizlječivo - ako narod sam digne ruke od sebe / DA PONOVO PODRŽI MILU, BISU, PAVIĆA,ČUBRU...I SVE NJIHOVE POSLUŠNIKE. Nužno postoji, u svakoj vlasti, moć protiv koje nema priziva, i koja se, iz tog razloga, može zvati suverenom, i nekontrolisanom .Možda bi neki političar, koji nije razmotrio sa dovoljno preciznosti naš politički sistem, odgovorio da je, u našem režimu, suverena vlast povjerena ustavima . OVOG U RS NEMA. KOJI USTAV; KOJI ZAKON...Postoji samo dominacija NATURENIH USTAVA, ZAKONA... Ovo mišljenje približava se jedan korak istini, ali je ne dostiže. Istina je da, u našem režimu, saverena, apsolutna, i nekontrolisana vlast ostaje izvan svog naroda - ONA GA ZAGLUPLJUJE, VRIJEĐA I BACA U BEZNAĐE. Kako su naši ustavi superiorni u odnosu na naša zakonodavstva, tako je i narod suveren u odnosu na naše ustave. Zaista, superiornost, u ovom posljednjem primjeru, mnogo je veća; jer narod posjeduje nad našim ustavom, kontrolu u činu, kao i u pravu. Posljedica je da narod može promijeniti ustave kada god i kako god žele. Ovo je pravo koje im ne može uskratiti ni jedna uspostavljena institucija. A šta naše VLADAJUĆE INSTITUCIJ RADE.....NAMEĆU VOLJU NARODU BEZ NJEGA SAMOG, ŠIREĆI PAROLU"MI NA VLASTI NAJBOLJ ZNAMO ŠTA JE DOBRO ZA RS". Narod kao cjelina ne postoji. Sva razgraničenja kojih se dohvatimo kako bismo ga odredili, uvijek potiru činjenice. Jezik, državljanstvo, kultura, zajednička sudbina – ništa se od toga ne podudara, već se preklapa. Narod i država se ne poklapaju, kao što se ne poklapaju ni jezik i zajednička sudbina i kultura. / Narod se ne može pretvoriti u pojedinca. Narod ne može herojski da izgine, ne može biti zločinac, ne može moralno ili nemoralno postupati; TO MOGU SAMO POJEDINI PRIPADNICI TOG NARODA. Narod kao cjelina ne može biti ni kriv ni nevin, bilo u zakonskom, u političkom (ovdje odgovorni počinioci mogu biti samo građani određene države), ili u moralnom smislu. Kategorički sud o narodu uvijek je nepravedan, jer podrazumjeva lažnu supstancijalizaciju i za posljedicu ima potcjenjivanje čovjeka kao individue. Narodi što ovdje žive, tek što su izašli iz jednog kafeza, prepali su se slobode, pa potrčali u drugi. Onaj je bio zajednički. I tuđ im. I nametnut. Sad ima svako svoj. Po mjeri vlasiste duše - A NARODNU DUŠU SADA TRUJU OVI NA VLASTI I NJIHOVE OGAVNO KORUMPIRANE INSTITUCIJE.

Name

Xeser

03.09.2018 22:11

А ви само гласајте и гласајте, биће пара за још станова и луксузних аутомобила.

ODGOVORITE
Name

Bojan BL

03.09.2018 22:12

Vlasnik je tri firme u BL,jedna od njih je TriKop koja radi sve za Integral,a CUBRO nabacuje poslove u AutoPutevima Integralu,odnosno TrioKopu.

ODGOVORITE
Name

pamet

03.09.2018 22:15

To je za javnost a sta sve ima firme kamione avione na trecim licima to je cudo covjek je od 86 godine u politici bio tad neki upravnik banjaluke ili tako nesto i onda mu u ratu uopala kasika U MED ITD MILION PO MILION.

ODGOVORITE
Name

Regan

03.09.2018 22:16

Ovaj ima puno vise i imace jos dok je ovog glupog naroda koji voli kosovski mit a vecina nosi plasticne kineske gace od 1,5 KM iz Fis-a,i gdje je prosjek broja zuba u glavi 7

ODGOVORITE
Name

sina

04.09.2018 01:53

hahahahaha...bas tako...broj zuba u glavi 7.

Name

Re

03.09.2018 22:18

Otkud čubriloviću toliki stanovi silni po svim državama balkana, šta će mu to. čoveku je dovoljan jedan stan za život, što smo toliko prokleti, koliki j ljudski vek, zašto političari toliko grabe od naroda, hoće li to možda kad umru poneti sa sobom u grob.

ODGOVORITE
Name

re

04.09.2018 06:24

Zar u Budvi ima stanova za 60.000 KM?

Name

re

04.09.2018 07:28

Jesi ti to njegov advokat, lepo piše da je stan u Budvi 60000 evra, u BL 500000KM. Dva stana u BF po 210.000 i 250.000 evra. Silni poslovni prostori, bankovni računi, i ko zna šta sve ne.

Name

Drr mrr

03.09.2018 23:02

Zato narod nema za hljeba i bjeze iz RS.I neka neko kaze DNS dobra stranka jest u pm dobra sve sama lopovija.Tolike godine su u koaliciji sa SNSD,SP i vidimo do cega su doveli narod.Zato sad Cubrilovic Pavic,Milokrad,onaj pinokio Djokic itd imaju milione a ti glupi narode pasi travu.Cisto sumnjam da ce se ovde narod ikada dozvati pameti.Ko god da dodje na vlast posle izbora,nece valjati jer svi su bili na vlasti i nikad nista nije cvjetalo osim lopovluka.

ODGOVORITE
Name

Budala kao i ti

03.09.2018 23:53

Obraz đon.A narod.... ćuti.Jebo te,nikada mi neće biti jasno odakle ovi ljudi u našim životima.A vjerojatno ni oni ne znaju.

ODGOVORITE
Name

M

04.09.2018 00:07

Dabogda se udavili u ukradenim parama.

ODGOVORITE
Name

Muka

04.09.2018 05:28

Najgore je biti papak.

Name

DNS Sipovo

04.09.2018 00:13

HITNO DA SE IZBACI IZ DNS-a DODIKOV POLTRON ČUBRILOVIĆ.

ODGOVORITE
Name

Kuki

04.09.2018 06:47

hehe, koji si ti lik. Nasmija me.

Name

He he

04.09.2018 04:27

RIJEČ JE RIJEČ.

ODGOVORITE
Name

Politickenpaetije

04.09.2018 04:59

Oni nemaju stranku zbog politike....

ODGOVORITE
Name

Мирјана

04.09.2018 05:36

Био јадо директор водовода и канализације,шлихтао се уз кога год виђенијег је могао,како та врста људи нема ни мало образа.

Name

kuki

04.09.2018 06:51

Mirjana, nema obraza u politici, samo interes. Na žalost, na našim prostorima 100% lični, u uredjenijim zemljama 80-90%.

Name

ВРС

04.09.2018 06:07

Снајка остала на послу , можда је и напредовала тако то раде поштењачине.

ODGOVORITE
Name

komsija

04.09.2018 07:13

pjevaci su jos na bojem polozaju jer sto imaju sto vise korisnika alkolizarini ili drogirani sve bolje pjevaju. T6 1e bruka i sramota nista nije uradio za svoje selo a toliko se obogatio svi na izbore i pod hitno zakon o porijeklu imovine1111111111.

ODGOVORITE
Name

Mira

04.09.2018 07:36

DNS poklopio sva Javna preduzeca gdje su najvece investicije i novac...Srpske vode, Auto puteve, JP Putevi,RS ,Zeljeznice, Prostorno uredjenje Gradske uprave Banja L.

ODGOVORITE
Name

SveSkupa

04.09.2018 09:05

Politicari iz RS grade Srbiju sa parama iz Srpske, kupuju svi redom luksuzne stanove i za par godina odose u Srbiju da zive i tamo da trose svoje pozamasne penzije koje ce dobivati iz RS. Omladina ide i naseljava zapad. Samo se pitam hoce li biti narastaja da rade i uplacuju u PIO, valja tolike penzije obezbjediti da bi oni u Srbiji uzivali. Politicari hvale Srpsku, jer je ona zaista dobra, ali samo za njih. Moramo da shvatimo da su politicari vlasnici nasih prostora. I tesko ce biti sve to ispraviti onako kako najavljuje Vukota Govedarica. Sporovi i tuzbe ce trajati godinama i na kraju ce biti:"Ujeo vuk magarca."

ODGOVORITE
Name

Euki

04.09.2018 09:41

Aj berem grozdje biram tamjaniku oj Zoroooo Zoriceeeee...

ODGOVORITE
Name

BOBA

04.09.2018 09:49

ŠTA MU VRIJEDI KAD GA VIDIM ODMAH SE SJETIM NEKADAŠNJEG SREZA A KOLIKO JE OD TADA PROŠLO.NEKOME JE MALO I STO GODINA DA LIČI NA NEŠTO.NE BITAN LIK.

ODGOVORITE