Партизан довео Трифуновића и Конеа!

Син Звездине легенде појачао црно-беле.

Кошарка 05.09.2018 | 10:30
Партизан довео Трифуновића и Конеа!
Партизан већ у саставу има Марка Пецарског, а сада је додао још једног талентованог момка познатих кошаркашких гена.

Нови члан Партизана је 17-годишњи плејмејкер Урош Трифуновић, син Звездине играчке легенде и бившег тренера Александра Трифуновића.

Овај талентовани кошаркаш је члан златне генерације српских омладинаца која се овог лета под вођствомАлександра Бућана окитила златном медаљом на ЕП у Летонији. Трифуновић је оставио јако добар утисак на том такмичењу и Партизан је бацио удицу. За Трифуновића је био заинтересован и немачки Улм.

Ипак, Партизан је био упорнији и ангажовао малдог плејмејкера који су уклапа у клупску стратегију стварања генерације за будућност од највећих локалних талената. Пре Трифуновића, Партизан је ангажовао и 16-годишњег Луку Тарлаћа, сина славног Драгана. Од младих играча, у првом тиму су још АлександарАранитовић, Тадија Тадић, Никола Танасковић, Амар Гегић, поменути Пецарски, па Ђорђе Пажин...

Поред Трифуновића, црно-бели су ангажовали још једног талента. Рећ је о Сидикују Конеу, младом кошаркашу из Малија који је јуниорски репрезентативац те земље. Он је 2001. годиште и висок је 207 центиметара, а може да игра на позицијама крила и крилног центра. Потписао је за Партизан, али ће највероватније наступати за Младост из Земуна која је постала развојни тим црно-белих и такмичи се у КЛС.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар