Зашто Марко Грујић неће играти за "Орлиће"?!

Челници бундеслигаша из Берлина затражили од селектора да приликом септембарских мечева Марко Грујић остане у клубу како би се што пре аклиматизовао. Србија прихватила.

Фудбал 04.09.2018 | 10:15
Зашто Марко Грујић неће играти за "Орлиће"?!
Фудбалери младе репрезентације Србије каснили су данас на почетак окупљања у новосадском хотелу "Президент" око сат времена, како је речено због гужве на аутопуту, а међу њима није било Марка Грујића.

У први мах чинило се да ће се Грујић нешто касније придружити саиграчима, али њега ипак неће бити у саставу Србије за септембарске мечеве квалификација.

"ФСС је изашао у сусрет молби Немаца, како би се Грујић што боље аклиматизовао на нову средину, а уместо Мићина и њега селектор Ђоровић је на списак репрезентативаца накнадно уврстио играча Војводине Алекандра Месаровића", рекао је тим-менаџер "орлића" Немања Смиљанић за новосадски "Дневник" на тренингу репрезентације у ФЦ "Вујадин Бошков".

Грујић је Херту појачао у последњим данима прелазног рока пошто је Ливерпул пристао да га позајми на годину дана, а српски фудбалер је већ одиграо један меч и "скривио" пенал.

Са списка је изостао и повређени Петар Мићин, док је прикључен Александар Месаровић.

После шест одиграних кола Србија је на првом месту са максималним учинком и налази се веома близу пласмана на ЕП. У случају тријумфа и у наредне две утакмице, "орлићи" ће и дефинитивно "оверити" карту за завршни турнир.

Србија у петак (18) игра у Новом Саду против Македоније, док у понедељак (19) игра са Русијом у Нижњем Новгороду. Мечеви ће бити преношени на ТВ Арена Спорт 1.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар